Aplikacija dressinga na površine

Aplikacija dressinga na površine

pexels-photo-89693Nakon čišćenja i svog truda, vrijeme je za aplikaciju dressinga na površine. Na tržištu postoji ogroman izbor dressinga za unutrašnjost, od onih jeftinih, do onih skupih, od sjajnih do mat. Kakav god odabrali obratite pažnju na sjaj koji Vam uvelike može smanjiti vidljivost na jakom suncu.

Prilikom aplikacije dressinga možete koristiti krpu poput AutoFinesse Edgeless, aplikator poput Atomiza Foam Applicator, što Vam je već draže i s čim Vam je lakše raditi, ali ono što svakako obratite pažnju jest to da dressing nanosite na krpu/aplikator, a zatim na površinu. Postoji više razloga, jedan je što ćete tako lakše i urednije raspršiti proizvod, drugi razlog je što ćete špricanjem nanijeti proizvod posvuda pa i na stakla.

Pripazite sa dressingom na gumenim tepisima. Svi volimo imati sjajne gume, pa vjerojatno bi tako željeli da nam izgledaju i gumeni tepisi. Ono što je kritično jest kada se gumeni tepisi namažu s većinom dressing proizvoda oni postaju skliski, a to već uvelike utječe na sigurnost jer vam stopalo klizi po tepihu i teško ga možete kontrolirati, a pri naglom kočenju svaka sekunda je bitna.

Podijeli ovaj članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *