Čišćenje različitih površina interijera

Čišćenje različitih površina interijera

pexels-photoČišćenje se obavlja pomoću točno određenih preparata. Naime, za čišćenje kožnih presvlaka i dijelova postoje losioni za čišćenje kože poput Auto Finesse Hide Cleanser-a koji će sigurno i učinkovito ukloniti nečistoću sa, npr., kožnih sjedala. Nakon čišćenja kože, istu treba zaštiti u čemu će Vam pomoći Auto Finesse Hide Conditioner.

Zatim imamo nekoliko vrsta APC čistača poput AutoFinesse Verso-a ili AutoGlanz Infinite-a koji će Vam pomoći pri čišćenju svih površina, uključujući i gumene tepihe. Prilagodite omjer kako bi dobili različitu snagu čišćenja, a površinu zatim zaštite dressingom po želji poput AutoFinesse Dressle-a

Čišćenje stakla više nije problem. Posebni sprejevi za stakla u kombinaciji sa MF ručnicima waffle weave strukture daju izvrsne rezultate – čista stakla bez tragova brisanja.
Naravno da ćete se zapitati zašto neki od sprejeva za čišćenje stakla iz naše ponude košta višestruko više nego sprej iz dućana sa kućanskim potrepštinama? Zato što je utoliko i bolji. Učinkovitiji je, siguran za okolne plastike i gumene brtve, a potrošnja naših sprejeva naspram generičkih je daleko u korist naših sprejeva.
AutoGlanz Moonshine  je dobio izvrsne ocjene od strane samih korisnika, a AutoFinesse Crystal je već godinama pri vrhu u kvaliteti sredstava za čišćenje stakla. Naravno, bolju krpu za čišćenje stakla od AutoFinesse Glass Waffle ćete teško pronaći.
Isprobajte i uvjerite se!

Podijeli objavu

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *