Angelwax Desirable Wax

Angelwax Desirable Wax

200.00kn800.00kn

Angelwax Desirable je vosak koji je trebao ostati limitirana serija od samo 20 pakiranja… Briljantna formulacija, izrazito visok sjaj, odlično odbijanje vode, pritisak kupaca za kupnjom ovog voska, sve su to razlozi zbog koji je Desirable prešao u Unlimited seriju i postao dostupan široj javnosti.
PH Detailing d.o.o. je ekskluzivni uvoznik za Angelwax proizvode u Republici Hrvatskoj.

◘ 33ml ili 250ml
◘ Izrazito visok sjaj
◘ Vrlo lak za apliciranje i brisanje

SKU: N/A Kategorija: Marka:
Očisti
  • Opis
  • Dodatne informacije
  • Recenzije (0)
  • Upute za upotrebu

Opis

Angelwax Desirable je stvoren u Angelwax laboratoriju i počeo je život kao limitirana verzija od 20 malih pakiranja.
Ovaj predivno dizajniran i mirisan vosak je trebao biti limitirana, ekskluzivna, serija i kao takva ostati. Međutim, briljantna formulacija voska i zahtjevi kupaca za dodatnim pakiranjima i Angelwax je odlučio da Desirable prelazi u nelimitiranu verziju te postaje dostupan široj javnosti.

Trajnost koja prelazi 5 mjeseci uz pravilnu njegu, izuzetno visok sjaj, beeding sheeting kakav se rijetko viđa u svijetu voskova je ono što Desirable čini izuzetnim voskom po umjerenoj cijeni.

Svako pakiranje Angelwax voskova je ručno rađeno i ručno lijevano u posudice kako bi se osigurala vrhunska kvaliteta na koju nas je Angelwax i naviknuo.

Dostupna pakiranja su 33ml i 250ml.

Sa 33ml možemo aplicirati vosak na otprilike 5 automobila Golf klase, a  sa 250ml preko 20 automobila Golf klase.

Dodatne informacije

Težina N/A
Veličina

33ml, 250 ml

Recenzije

Još nema recenzija.


Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

  1. Nakon što je vozilo temeljito oprano i osušeno, aplicirati tanak sloj voska pomoću aplikatora. Preporuka je koristiti vrlo meke aplikatore.
  2. Nakon što je vosak apliciran na jedan element, pričeka se 1-3 minute i vosak se obriše sa čistom i suhom krpom od mikrofibre.