Angelwax Enigma AIO Compound 500ml

Angelwax Enigma AIO Compound 500ml

310.00kn

Rijetko je koji proizvod u svijetu detailinga bio toliko hvaljen kao Angelwax Enigma AIO Compound. Lako korigira defekte, iza sebe ostavlja izvrstan finiš i zaštitu kao kakav sealant iz višeg cjenovnog ranga.
PH Detailing d.o.o. je ekskluzivni uvoznik za Angelwax proizvode u Republici Hrvatskoj.

◘ 500ml pakiranje
◘ Iz Enigma obitelji
◘ Izvrsnih reviewa korisnika

Stanje: Na zalihi SKU: 00478 Kategorije: , Marka:
 • Opis
 • Dodatne informacije
 • Recenzije (1)
 • Upute za upotrebu

Opis

Angelwax Enigma AIO compound kombinira srednje abrazive od Regenerate paste, sa ceramic wax zaštitom Angelwax Enigma serija kako bi stvorili jednu od najboljih one-step pasti ikada.
Enigma će korigirati veliku većinu defekata na laku, a iza sebe ostaviti briljantan sjaj i zaštitu koje bi se posramili i voskovi/sealanti iz višeg cjenovnog ranga. Enigma All-In-One je promijenila pristup industrije one-step poliranjima jer je Enigma pasta koja će pružiti iznimne rezultate u kratkom roku.

Tehnologija iza Enigma AIO je bazirana na DAT abrazivima (diminishing abrasive technology) koji se tokom rada raspadaju na finije čestice te omogućuju izvrstan finiš.

Enigma se može koristiti i na rotacijskim i na DA mašinama.

Kao i svi Angelwax proizvodi, i Enigma AIO je razvijana i stvorena od strane Angelwaxa, a testirana od strane najboljih detailera na sceni. 

Dodatne informacije

Težina 609 g

1 recenzija za Angelwax Enigma AIO Compound 500ml

 1. 5 od 5

  ivann0 (Potvrđen vlasnik)

  Ne znam gdje početi…Jako dobro radi,skida i više nego sam očekivao,a sjaj je odličan. Nešto najbolje za jednoslojno što smo ikad probali!!


Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

 1. Koristiti na srednjim okretajima sa spužvom srednje ili finije gradacije. Sonax Žuti Pad se pokazao kao vrlo dobar izbor.
 2. Raditi na srednjim okretajima uz umjeren pritisak.
 3. Nakon poliranja obrisati suhom i čistom krpom od mikrofibre.