Angelwax Micro-Cleanse 1L deterdžent za mikrofibru

23.90 (180.07 kn)

Angelwax Micro-Cleanse 1L deterdžent za mikrofibru je namjensko sredstvo za pranje i održavanje proizvoda od mikrofibre koje će vrlo efikasno očistiti prljave krpe, a nakon pranja ostaviti će ih poput novih, bez oštećivanja vlakana.
PH Detailing d.o.o. je ekskluzivni uvoznik za Angelwax proizvode u Republici Hrvatskoj.

Angelwax Micro-Cleanse 1L deterdžent za mikrofibru:
◘ 1L pakiranje
◘ 30ml po pranju
◘ Biorazgradivo

Availability: Nema na zalihi SKU: 00863 Kategorija: Marka:

Opis

Angelwax Micro-Cleanse 1L deterdžent za mikrofibru je vrlo učinkovito sredstvo za pranje proizvoda od mikrofibre koje je dizajnirano kako bi mikrofibru omekšalo i temeljito očistilo, a bez da je isuši kao što to rade nenamjenska sredstva.

Micro-Cleanse je formuliran koristeći posebne modificirane poli-akrilne kiseline koje se izvrsno ponašaju kod čišćenja tvrdokornih mrlja. Ovakva formula sprječava nakupljanje prljavštine nazad na materijal mikrofibre te mikrofibra neće izblijediti.
Korištenjem Micro-Cleansea drastično ćete produžiti životni vijek svojih proizvoda od mikrofibre te zadržati njihovu prvobitnu kvalitetu.

Kao i svi Angelwax proizvodi, i Angelwax Micro-Cleanse 1L deterdžent za mikrofibru je razvijan i stvoren od strane Angelwaxa, a testiran od strane najboljih detailera na sceni. 

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Angelwax Micro-Cleanse 1L deterdžent za mikrofibru”

Angelwax Micro-Cleanse 1L deterdžent za mikrofibru:

  1. Nikako ne koristite omekšivač prilikom pranja ovog proizvoda, ali i općenito kod pranja bilokakvih proizvoda od mikrofibre.
  2. Perite na nižim temperaturama (30-40°C) s tekućim deterdžentom.
  3. Umjesto omekšivača koristite alkoholni ocat ukoliko je potrebno.
  4. Sušite prirodnim putem izvan direktnog sunca.