Angelwax Micro-Cleanse 1L deterdžent za mikrofibru

180.00kn

Angelwax Micro-Cleanse 1L deterdžent za mikrofibru je namjensko sredstvo za pranje i održavanje proizvoda od mikrofibre koje će vrlo efikasno očistiti prljave krpe, a nakon pranja ostaviti će ih poput novih, bez oštećivanja vlakana.
PH Detailing d.o.o. je ekskluzivni uvoznik za Angelwax proizvode u Republici Hrvatskoj.

Angelwax Micro-Cleanse 1L deterdžent za mikrofibru:
◘ 1L pakiranje
◘ 30ml po pranju
◘ Biorazgradivo

Availability: Nema na zalihi SKU: 00863 Kategorija: Marka:

Opis

Angelwax Micro-Cleanse 1L deterdžent za mikrofibru je vrlo učinkovito sredstvo za pranje proizvoda od mikrofibre koje je dizajnirano kako bi mikrofibru omekšalo i temeljito očistilo, a bez da je isuši kao što to rade nenamjenska sredstva.

Micro-Cleanse je formuliran koristeći posebne modificirane poli-akrilne kiseline koje se izvrsno ponašaju kod čišćenja tvrdokornih mrlja. Ovakva formula sprječava nakupljanje prljavštine nazad na materijal mikrofibre te mikrofibra neće izblijediti.
Korištenjem Micro-Cleansea drastično ćete produžiti životni vijek svojih proizvoda od mikrofibre te zadržati njihovu prvobitnu kvalitetu.

Kao i svi Angelwax proizvodi, i Angelwax Micro-Cleanse 1L deterdžent za mikrofibru je razvijan i stvoren od strane Angelwaxa, a testiran od strane najboljih detailera na sceni. 

Recenzije

Još nema recenzija.


Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Angelwax Micro-Cleanse 1L deterdžent za mikrofibru:

  1. Naliti 30ml Micro-Cleansa u perilicu, u odjeljak za deterdžent.
  2. NE KORISTITI omekšivače!