Angelwax Revelation 500ml

Angelwax Revelation 500ml

130.00kn

Angelwax Revelation je pH neutralan iron-fallout čistač, a siguran je na svim vrstama naplataka i lakiranim površinama. Sigurno i učinkvito uklanja metalne čestice i pomaže pri sprječavanju nastanka korozije na eksterijeru vozila.
PH Detailing d.o.o. je ekskluzivni uvoznik za Angelwax proizvode u Republici Hrvatskoj.

◘ Uklanja metalne čestice sa lakiranih površina.
◘ Crveni prilikom dodira sa metalnim česticama.
◘ 500ml pakiranje.

Stanje: Na zalihi SKU: 00274 Kategorije: , Marka:
  • Opis
  • Dodatne informacije
  • Recenzije (1)
  • Upute za upotrebu:

Opis

Revelation nudi kompletno rješenje za uklanjanje štetnih metalnih čestica sa kotača i samog laka, koje mogu prodrijeti kroz površinu i započeti proces korodiranja.
Svakodnevno korištenje automobila izlaže ga štetnim kontaminacijama od kočione prašine do cestovnih nečistoća. Metalne čestice visoke temperature sa kočnica dolaze na okolne površine i tamo ostaju dok se ne uklone namjenskim sredstvima poput Revelation-a. Tokom svog rada, Revelation crveni kako bi pokazao da je došao u dodir sa metalnim česticama.

Angelwax Revelation je prozirna, gusta, tekućina koja u dodiru s površinom započinje djelovanje kako bi pomogla ukloniti metalne čestice, a to će Vam dati do znanja tako da će se pretvoriti u crvenu nijansu. Takva koloracija pokazuje da se Revelation veže za čestice metala i pokušava ih omekšati kako bi se mogle ukloniti pod vodenim mlazom. Ukoliko postoje jača zaprljanja možda će biti potrebno djelovati s kistom.

Dodatne informacije

Težina 571 g

1 recenzija za Angelwax Revelation 500ml

  1. 5 od 5

    perinho (Potvrđen vlasnik)

    Uvijek sam koristio Ironx koji je 15kn jeftiniji,ovo sam uzeo na nagovor PH ekipe i nije mi žao. Radi jednako dobro kao ironX i još mrvicu bolje jer ne trebam dva puta špricati.


Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

1. Očistite vozilo prateći pravila dual bucket metode.
2. Prije korištenja Angelwax Revelationa uvjerite se da je površina hladna.
3. Protresite proizvod i aplicirajte ga na željene površine i pričekajte dok se boja ne promijeni u ljubičasto/crvenu nijansu.
4. Dobro isperite tretiranu površinu, te također isperite okolna mjesta da u potpunosti uklonite proizvod.
5. Ne dopustite Revelationu da se osuši na površini.