Angelwax Revelation 500ml

130.00Kn

Angelwax Revelation je pH neutralan iron-fallout čistač, a siguran je na svim vrstama naplataka i lakiranim površinama. Sigurno i učinkvito uklanja metalne čestice i pomaže pri sprječavanju nastanka korozije na eksterijeru vozila.
PH Detailing d.o.o. je ekskluzivni uvoznik za Angelwax proizvode u Republici Hrvatskoj.

◘ Uklanja metalne čestice sa lakiranih površina.
◘ Crveni prilikom dodira sa metalnim česticama.
◘ 500ml pakiranje.

Na zalihi

SKU: 00274 Kategorije: ,
  • Opis
  • Upute za upotrebu:
  • Recenzije (1)

Opis proizvoda

Revelation nudi kompletno rješenje za uklanjanje štetnih metalnih čestica sa kotača i samog laka, koje mogu prodrijeti kroz površinu i započeti proces korodiranja.
Svakodnevno korištenje automobila izlaže ga štetnim kontaminacijama od kočione prašine do cestovnih nečistoća. Metalne čestice visoke temperature sa kočnica dolaze na okolne površine i tamo ostaju dok se ne uklone namjenskim sredstvima poput Revelation-a. Tokom svog rada, Revelation crveni kako bi pokazao da je došao u dodir sa metalnim česticama.

Angelwax Revelation je prozirna, gusta, tekućina koja u dodiru s površinom započinje djelovanje kako bi pomogla ukloniti metalne čestice, a to će Vam dati do znanja tako da će se pretvoriti u crvenu nijansu. Takva koloracija pokazuje da se Revelation veže za čestice metala i pokušava ih omekšati kako bi se mogle ukloniti pod vodenim mlazom. Ukoliko postoje jača zaprljanja možda će biti potrebno djelovati s kistom.

1. Očistite vozilo prateći pravila dual bucket metode.
2. Prije korištenja Angelwax Revelationa uvjerite se da je površina hladna.
3. Protresite proizvod i aplicirajte ga na željene površine i pričekajte dok se boja ne promijeni u ljubičasto/crvenu nijansu.
4. Dobro isperite tretiranu površinu, te također isperite okolna mjesta da u potpunosti uklonite proizvod.
5. Ne dopustite Revelationu da se osuši na površini.

1 recenzija za Angelwax Revelation 500ml

  1. 5 od 5

    (Potvrđen vlasnik)

    Uvijek sam koristio Ironx koji je 15kn jeftiniji,ovo sam uzeo na nagovor PH ekipe i nije mi žao. Radi jednako dobro kao ironX i još mrvicu bolje jer ne trebam dva puta špricati.


Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.