Auto Finesse Lather

110.00Kn

 

AutoFinesse Lather 500 ml šampon je pH neutralan, siguran za vosak i ostale zaštite. Odličan izbor za redovito pranje automobila bez stvaranja novih “swirl”-ova, a također je pravi izbor prilikom pripreme vozila za poliranje ili stavljanje zaštite jer ne sadrži vosak.

 

◘ pH neutralan šampon
◘ koncentrirana formula
◘ velika snaga čišćenja
◘ siguran za postojeću zaštitu na vozilu
◘ bogata, gusta, pjena
◘ ispiranje bez tragova
◘ miris mandarine

Uskoro stiže

SKU: 2001 Kategorija:
  • Opis
  • Upute za uporabu
  • Recenzije (0)

Opis proizvoda

AutoFinesse Lather je šampon koji spaja nježne i pH neutralne sastojke koji zahvaljujući svojem visokom stupnju lubrikacije smanjuju mogućnost oštećenja laka prilikom pranja. U kombinaciji sa pravilnom tehnikom pranja ovaj šampon će proizvesti gustu pjenu koja će očistiti svu nečistoću ostavljajući iza sebe čistu površinu bez tragova.

Upute za uporabu:
1. Lather dolazi kao koncentrat, razrijedite ga po potrebi. Za show aute koji zimi “spavaju” u garaži može se koristiti čak i do 2000:1, ali za realnu upotrebu i redovito održavanje preporučujemo uliti 30ak ml proizvoda u kantu od 20 litara.
2. Uzimajući u obzir naš vodič za pravilno pranje proizvod nanosite na vozilo uz pomoć rukavice , a nedostupna mjesta agitirajte sa kistom nanoseći šampon (npr. špricanjem).
3. Nakon što ste očistili vozilo, isperite ga obilnom količinom vode i osušite uspomoć ručnika za sušenje i quick detailera kao pomoć za sušenje.

Recenzije

Još nema recenzija.


Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.