Auto Finesse Temptation Wax

-30%

Auto Finesse Temptation Wax

230.00kn 160.00kn

 

Auto Finesse Temptation – carnauba vosak koji daje izniman sjaj i izgled, uz odličan omjer uloženo – dobiveno.

 

◘ 150g pakiranje
◘ 28% najčišće T1 carnaube
◘ Ostavlja wet izgled, uz poseban sjaj na perla i metalik finišima
◘ Trajnost 2 mjeseca uz pravilno održavanje

Stanje: Nema na zalihi SKU: 00161 Kategorija: Marka:
  • Opis
  • Dodatne informacije
  • Recenzije (0)
  • Upute za upotrebu

Opis

Temptation je novo razvijeni entry vosak, dizajniran da pruži zaštitu i sjaj koju pružaju puno skuplji voskovi, za manju cijenu. Jednostavnost nanošenja oduševit će sve ljubitelje auto detailinga.
Sadrži 28% Brazilske Carnaube T1 čistoće (najčišće) dok ostatak sastava čine prirodni pčelinji voskovi i prirodna ulja što garantira sigurnost na svim vrstama boja i lakova.
Finiš koji Tempation ostavlja jest topao, wet, izgled koji dubinom sjaja ističe sve lakove, a pogotovo metalik i perla čestice u takvim lakovima.
Zbog njegovog prirodnog sastava, Temptation će trajati u prosjeku 2 mjeseca, što ga čini odličnim voskom za ljetne dane, a njegov miris koji podsjeća na slatki ananas je u skladu sa ljetnim ugođajem. Naravno da se Temptation može nanositi i u hladnijim danima, ali s obzirom na otežane uvjete poput soli i nečistoće na cestama, preporuka je prvo nanijeti sloj sealant-a  pa zatim Temptation na njega.

Dodatne informacije

Težina 189 g

Recenzije

Još nema recenzija.


Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Upute za upotrebu:

1. Prije nanošenja voska, obavezno je detaljno pranje i pripremanje vozila. Kako to učiniti pročitajte u našem Vodiču.
2. Okrenite spužvasti aplikator pola kruga unutar tube voska. To će Vam biti dovoljno voska za jedan panel. Podsjećamo Vas na zlatno pravilo kod aplikacije voska “Manje je više”.
3. Nakon što ste završili jedan panel, krenite na drugi. Kada ste nanijeli vosak na drugi panel, možete obrisati (buffing) vosak sa prvog panela, odnosno nakon 10ak minuta.
4. Ukoliko se vosak osušio ili su se pojavile mrlje nakon buffinga, možete si pomoći sa quick detailerom poput (LINK) kako bi lakše uklonili ostatke voska.
5. Prije nanošenja drugog sloja voska preporučamo pričekati barem 3 sata.
6. Nije preporučljivo nanositi vosak na direktnom suncu, na temperaturama ispod 6 stupnjeva Celzijevih ili iznad 35 stupnjeva Celzijevih, jer takvi uvjeti mogu dovesti do prebrzog sušenja voska ili do toga da se vosak uopće ne primi za površinu kak treba