Auto Finesse Total

85.00Kn

 

Auto Finesse Total 500 ml – Već pripremljeni APC za interijer, potpuno siguran za sve površine u interijeru.

 

◘ Siguran za upotrebu na plastici, vinilu, gumi, tkanini,…
◘ Sofisticarana mješavina koja se malo pjeni
◘ Nudi kompromis između sigurnosti i snage čišćenja koju nude agresivniji APC-I

Uskoro stiže

SKU: 4000 Kategorije: ,
  • Opis
  • Upute za upotrebu
  • Recenzije (0)

Opis proizvoda

Bilo da čistite plastiku, vinil i gumu, tkanine i tepihe, Totalova sofisticirana formula sa malo pjene Vas neće razočarati.
Od modernih plastika mekih na dodir do teško zaprljanih tepiha, čak i zanemarene komandne ploče, Total će očistiti svaku površinu interijera. Organske i, anorganske mrlje će se ukloniti uz vrlo malo truda. Također, uklanjanje kreme za sunčanje sa sjedala ili pak silikonskih dressinga sa plastika interijera Totalu ne predstavlja nikakav problem, a sav neugodan miris će zamijeniti izrazito ugodan, svjež, miris.

Upute za upotrebu:

Za čišćenje plastike, vinila i gume našpricajte Total na ručnik od mikrofibre te obrišite površinu. Okrenite suhu stranu ručnika i odradite završno brisanje.
Ukoliko je riječ o jačim zaprljanjima, našpricajte Total direktno na mrlju, dozvolite nekoliko trenutaka da proizvod prodjeluje, te ga agitirajte mekim kistom poput Auto Finesse Interior Brusha koji je stvore baš za ovakve zadatke. Nakon zadovoljavajućeg rezultata pri čišćenju, obrišite višak proizvoda sa površine.
Preporučamo nanijeti Auto Finesse Spritz kako bi zaštitili površine te im vratili tvornički izgled.

Za uklanjanje mrlja na tekstilu našpricajte Total direktno na mrlju dok se mrlja ne natopi, ostavite 1-2 minute, a ukoliko je potrebno agitirajte sa kistom poput Auto Finesse Interior Brush-em kako bi lakše uklonili mrlju. Nakon što ste uklonili mrlju, osušite očišćenu površinu.
Kemijsko/dubinsko čišćenje tkanina je moguće izvesti uspomoć Totala, a rezultati mogu biti fantastični. Prije nego započnete proces, temeljito usišite sve površine sa suhim usisavanjem. Površinu koju želite dubinski očistiti obilno našpricajte sa Totalom, zatim agitirajte sa kistom ukoliko je potrebno. Redoviti ispirite kist i usisavajte usisivačem (poželjno onim sa mokrim usisvanjem, idealno sa ekstrakcijskim), a proces ponavljajte dok usisavana voda ne bude čista jer ćete tako znati da je površina čista. Površine dobro osušite na zraku.

Recenzije

Još nema recenzija.


Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.