Auto Glanz Blood Tonic

Auto Glanz Blood Tonic

100.00kn515.00kn

 

Auto Glanz Blood Tonic – koncentrirano sredstvo za uklanjanje metalnih kontaminacija (iron fallout remover) stvoren kako bi uklonio metalne čestice poput kočione prašine  sa svih površina.

 

◘ Siguran za sve površine
◘ Crveni pri dodiru sa metalnim česticama
◘ Gel formula za duže zadržavanje na površinama

SKU: 18000 Kategorije: , Marka:
Očisti
  • Opis
  • Dodatne informacije
  • Recenzije (0)
  • Upute za upotrebu

Opis

Proizvodi sa reaktantima koji mijenjaju boju (crvena, ljubičasta) pri dodiru sa metalnim česticama su u zadnjih nekoliko godina jedna od najdražih grupa proizvoda u svijetu detailinga. Metalne kontaminacije uzrokuju velike probleme jer se lako lijepe za površinu i kroz neko duže vrijeme probijaju zaštitu i uzrokuju korodiranje/hrđanje. Problem je što se takve čestice ne mogu ukloniti običnim pranje, teško se vide, i ljudi ne obraćaju pažnju na njih.

No, zahvaljujući grupi proizvoda za dekontaminaciju metalnih čestica poput Blood Tonic-a, takvi problemi postaju prošlost. Blood Tonic-ova reaktivna gel formula specifično cilja čestice metala i nježno ih odiže od površine kako bi se one mogle ukloniti bez oštećenja površine. Siguran za upotrebu na svim površinama, uključujući aluminij, krom, magnezij, staklo, plastika I staklo. Kada se koristi nerazrijeđen, Blood Tonic-ova formula će pomoći očistiti i svakodnevnu nečistoću što ga čini izvrsnim proizvodom za često održavanje.

Blood Tonic je siguran za LSP/vosak, a kada se razrijed sa 1:3 (BloodTonic:voda), proizvod će trajati doista dugo što ga čini jednim od ekonomičnijih sredstava za dekontaminaciju na tržištu.
Tradicionalno, reaktant u metalnim dekontaminatima ima vrlo težak miris zbog prirode njegove formulacije, međutim gospoda iz AutoGlanz-a je dodala miris brusnice što će pomoći zamaskirati neugodan miris i učiniti korištenje Blood Tonica još boljim iskustvom.

Razrijeđivanje:
Kotači – koncentrirana otopina
Dekontaminacija – koncentrat do 1:1
Redovito pranje – 1:3

Dodatne informacije

Težina N/A

Recenzije

Još nema recenzija.


Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Upute za upotrebu:
1. Očistite površinu do procesa dekontaminacije. Ukoliko trebate pomoć, pogledajte naš Vodič.
2. Dobro protresite proizvod i našpricajte proizvod na površinu u jednakim omjerima. Blood Tonic najbojlje rezultate daje na suhoj površini, ali izvrsno se snalazi i na mokrim površinama pa ga možete koristiti odmah nakon pranja, a prije gliniranja.
3. Dopustite nekoliko minuta kako bi proizvod odradio, što će Vam pokazati svojom promjenom boje kada dođe u dodir s metalnim česticama.
4. Temeljito isperite.
5. Ne dopustite proizvodu da se osuši na površini, a također obratite pažnju kada radite na suncu jer pri takvom procesu proizvod se brže suši i mogu ostati mrlje koje će se, ipak, lako ukloniti.