Auto Glanz Infinite

Auto Glanz Infinite

75.00kn265.00kn

 

Auto Glanz Infinite – Svestran, super koncentriran, višenamjenski čistač (APC) koji je siguran za korištenje na svim površinama, od osjetljivih legura metala do unutarnjih i vanjskih plastika.

 

◘ Prilagodljiv i svestran APC
◘ Za sve površine I u svim uvjetima

SKU: N/A Kategorije: , , Marka:
Očisti
  • Opis
  • Recenzije (0)
  • Upute za upotrebu

Opis

Kada obavljate bilo koju detailing rutinu jedan proizvod je must have. Riječ je o APCu, all purpose cleaner-u, ili višenamjenskom čistaču. To je proizvod koji možete razrijeđivati po potrebi i količini nečistoće što ga čini ekonomičnim. Bilo da ste profesionalac ili hobist, Auto Glanz Infinite je obavezna oprema  za svaku detailing torbu. Svojim širokim rasponom upotrebljivosti, Infinite je izvrstan za čišćenje unutrašnjosti (tepisi, tkanine, gumene i plastične površine) kao i eksterijera (motorni prostor, šarke vrata, lukovi kotača, gume, čak i krovovi kabrioleta). Auto Glanz Infinite je istiniski visoko koncentrirani APC.

Omjeri razrjeđivanja:

Infinite:Voda

Teška zaprljanja 1:25-50
Srednja zaprljanja 1:100
Lakša zaprljanja 1:200+

Recenzije

Još nema recenzija.


Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Upute za upotrebu:
1. Protresite prije upotrebe.
2. Našpricajte Infinite direktno preko željene površine, dopustite proizvodu da odradi nekoliko minuta, a ukoliko je potrebno agitirajte sa mekim kistom (LINK).
3. Obrišite višak prozivoda sa krpom od mikrofibre u interijeru, ili isperite vodom ukoliko radite na eksterijeru. Za uklanjanje manjih nečistoća možda će Vam biti lakše našpricati Infinite direktno na krpu i zatim obrisati površinu.
4. Infinite je visoko koncentrirani proizvod i ukoliko se pravilno razrijedi u potpunosti je siguran za vosak ili druge zaštite.

Uspješno dodan proizvod u košaricu: