Auto Glanz Spritzer 5L

400.00Kn

Auto Glanz Spritzer je citrusni pjenivi prewash predčistač, a služi kao direktna zamjena za snow foam. Iznimno je učinkovit kada postoji potreba za jačim prewash sredstvom bez ikakvog rizika od oslabljivanja slojeva voska odnosno zaštite.

◘ Izniman efekt čišćenja
◘ Savršena zamjena za klasični snow foam
◘ Razrijediv i do 1:250
◘ U potpunosti siguran za sve oblike zaštite na svim površinama

Na zalihi

SKU: 84513 Kategorija:
  • Opis
  • Upute za upotrebu
  • Recenzije (0)

Opis proizvoda

Spritzer je citrusni pjenivi predčistač, a služi kao direktna zamjena za snow foam. Iznimno je učinkovit kada postoji potreba za jačim predčistačem bez ikakvog rizika od oslabljivanja slojeva voska odnosno zaštite.

Možete provesti sate i sate nanoseći vosak na svoje vozilo, a zatim ga nenamjerno skinuti redovitim pranjem koristeći krive proizvode. Kako bi sprječili da se to dogodi, AutoGlanz je stvorio Spritzer. Spritzer je koncentrirani, blago alkalni I nekaustični pjeneći predčistač (foaming prewash) sa ugodnim, prirodnim, citrusim mirisom.

Blago alkalna formula znači da Spritzer neće smanjiti niti oštetiti vosak i ostale zaštite na bilo kojoj površini vozila. Dodana svojstva pjene osigurava da će se sva nečistoća sa vozila podići sa površine i da će se, pomoću miniwasha, sigurno ukloniti sa površine i tako je pripremiti za kontaktno pranje. Spritzer se može razrijediti i do 1:250 sa vodom, a može se koristiti kroz foam lance, kao i kroz ručne foamere ukoliko nemate pristup foam lanceu.

Glavna prednost Sprizera naspram klasičnog snow foama je što ima daleko veću moć čišćenja od snow foama, a na površini se zadržava manje vremena što znači da ćete prije očistiti površinu, a i prije ćete biti spremni za rad na samoj površini.
Zimsko razdoblje, kada je potrebno često uklanjati nečistoću i sol sa vozila, je idealno vrijeme kada trebate dodati Spritzer u svoju kolekciju.

Omjeri razrjeđivanja:
Redovito predpranje – 1:25 – 1:200
Zamjena za snow foam – između 25-200ml u 1 litrenu bocu foam lancea, pomiješati sa toplom vodom
Kao samostalni čistač – po potrebi, jači omjeri mogu smanjiti djelovanje osjetljivih show voskova

Spritzer se može koristiti i kao višenamjenski čistač, kao klasični “spot” čistač kao i drugi citrusni predčistači, kao direktna zamjena za snow foam u foam lanceu ili u ručnom foameru.

Omjeri razrjeđivanja:
Redovito predpranje - 1:25 - 1:200
Zamjena za snow foam - između 25-200ml u 1 litrenu bocu foam lancea, pomiješati sa toplom vodom
Kao samostalni čistač - po potrebi, jači omjeri mogu smanjiti djelovanje osjetljivih show voskova

Upute za upotrebu
1. Razrijedite Spritzer po potrebi
2. Nanesite Spritzer na površinu vozila koristeći foam lance ili ručni foamer
3. Dozvolite nekoliko trenutaka da proizvod odradi, nemojte dopustiti da se osuši na površini.
4. Temeljito isperite mlazom visokog pritiska.

Recenzije

Još nema recenzija.


Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.