Auto Glanz Vision

75.00kn100.00kn

 

Auto Glanz Vision – Vrlo učinkovito sredstvo za čišćenje staklenih površina na eksterijeru, koje ostavlja hidrofobni sloj zaštite na staklima.

 

◘ Čisti stakla i ostavlja sloj hidrofobne zaštite
◘ Jednostavna aplikacija

SKU: N/A Kategorija: Marka:
Obriši
Vidi košaricu

Opis

Kompleksna kemijska formula Vision-a omogućuje lako održavanje i visok stupanj vidljivosti kroz staklo jer će svojim hidrofobnim djelovanjem onemogućavati formiranje vode na staklima te će voda lakše kliziti sa stakla.

Vision je vrlo jednostavan za aplikaciju, dovoljno je samo našpricati i obrisati staklo. Njegov efekt može trajati tjednima uz jednostavnu reaplikaciju čak i na mokru površinu. Smanjuje količinu nečistoće na staklima, a možete ga uliti u spremnik tekućine za pranje stakla na Vašem vozilu (otprilike 30% spremnika neka bude Vision) kako bi Vam svakim pranjem ostajao hidrofobni zaštitni sloj na staklu.

Dodatne informacije

Težina N/A

Recenzije

Još nema recenzija.


Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Upute za upotrebu:
1. Vision ne zahtjeva posebnu pripremu stakla, a može se nanositi i na mokro i redovito onečišćeno staklo jer će i u takvim uvjetima imati hidrofoban efekt.
2. Našpricajte direktno na staklo u jednakim mlazovima.
3. Razmažite proizvod po staklu, a zatim ga obrišite suhom i čistom krpom od mikrofibre
4. Može se koristiti i kao tekućina za pranje stakla na Vozilu, po ljetu je dovoljno 30% Vision – 70% normalno sredstvo, a po zimi se može koristiti čak i čisti koncentrat Visiona.