Buff & Shine Microfiber

70.00Kn

 

Buff&Shine Microfiber Pads – Ovi pad-ovi će odlično raditi sa bilo kojom mašinom za poliranje, a veliku većinu defekata ćete uspjeti riješiti koristeći ova dva pad-a, narančasti za cutting,a crni za polishing&buffing. Napravljeni od materijala vrhunske kvalitete, površina mikrofibrenog pad-a je poduprijeta sa 3/4” debelom pjenom. Narančasti pad je veoma krut dok je crni, finish, pad fleksibilan i mnogo mekši. Dakako, svaki pad u sebi ima dovoljno fleksibilnosti da može pratiti prijelaze i konturu površine. Hook & Loop sustav omogućava jednostavno pričvršćenje pad-a na bilo koji podložak sa čičkom.

 

◘ Daje izvrsne rezultate sa svim tipovima mašina za poliranje
◘ Izdržljivi i sigurni
◘ Napravljeni od mikrofibre vrhunske kvalitete

Očisti
SKU: N/A Kategorija:
  • Opis
  • Recenzije (0)

Opis proizvoda

Meka strana površine pad-a podsjeća na debeli plišani ručnik od mikrofibre, ali nemojte da Vas to zavara. Ovi pad-ovi rade jednako dobro kai I vaši omiljeni spužvasit pad-ovi uz neke prednosti nad njima. Prvenstveno, kada koristite ovaj pad, Vi koristite tisuće njegovih malih vlakana za dodir s površinom, što nam daje bolji kontakt po cijelom obodu pad-a. Također, vlakna mikrofibre lakše prodiru u oštećenja te ih tako lakše ispravljaju. Na kraju, nakupljanje proizvoda u pad-u je daleko manje nego kod spužvi.

Zbog dizajna samog pad-a, radna površina je 1/2” veća od njegove veličine baze, što Vam omogućava sigurnije praćenje kontura i uskih prostora. Naravno, to utječe i na jednostavnije postavljanje na podlošku pa tako 4” pad odgovara na 3.5” podložak, a 5.5” pad odgovara na 5” podložak.

Dostupni u slijedećim veličinama:

Orange – 140mm (4”)
– 165mm (5.5”)
Black – 140mm (4”)
– 165mm (6.5”)

Recenzije

Još nema recenzija.


Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.