Buff&Shine Center Ring

Buff&Shine Center Ring

70.00kn

 

Center Ring Buffing Pads 100 mm – Buff&Shine je najavio odlično riješenje za probleme centriranja i balansiranja pad-a. Svi koji koriste rotacijsku mašinu za poliranje znaju da je vrlo teško raditi sa loše centriranim pad-ovima.
Kako bi doskočili problemu, naši prijatelji iz Buff&Shine-a patentirali su Center Ring Pad System. Jednostavan, a vrlo učinkovit način kako pravilno i ispravno centrirati pad na sami podložak (backing plate).

SKU: N/A Kategorije: ,
Očisti
  • Opis
  • Recenzije (0)

Opis

Dizajn pad-ova omogućuje lako hlađenje i odvođenje nečistoća odnosno čestica laka i finiša, a uz izdržljivost koju pružaju Buff&Shine pad-ovi dobiti ćete vrhunsku spužvu za poliranje koja će trajati i trajati.
Yellow Medium Cutting – Žuti pad, grublje strukture, će ukloniti srednje i teže defekte sa površine. Odlične rezultate daje kada se koristi uz grube paste za poliranje. Iza ovog pad-a treba nastaviti sa manje grubim pad-om.

Green Polish – Zeleni pad, mekše strukture, idealan za uklanjanje srednjih do manjih defekata, odličan izbor uz 3u1 paste za poliranje poput Auto Finesse Tripple-a.

Black Finish – Crni pad, vrlo meke strukture, najbolji izbor za finiširanje procesa poliranja, koristi se uz fine odnosno finiš paste za poliranje.

Dostupni u slijedećim veličinama:

Yellow – 100mm

Green – 100mm

Black – 100mm

Recenzije

Još nema recenzija.


Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Uspješno dodan proizvod u košaricu: