CarPro CeriGlass kit set za poliranje staklenih površina

21.10 (158.98 kn)

CarPro CeriGlass kit set za poliranje staklenih površina uključuje sve potrebno za čišćenje i blago poliranje stakla, bilo ručno ili mašinom. Ručnim poliranjem uklanja blage mrlje od vode, a jače mrlje ili blaže ogrebotine uklanjaju se s rotacijskom ili DA mašinom i padom za poliranje stakla.

CarPro CeriGlass kit set za poliranje staklenih površina:
◘ Set od 3 proizvoda
◘ Za ručno ili strojno korištenje
◘ Pogodno i za krom i druge metalne površine

Availability: Na zalihi SKU: 02167 Kategorije: , Marka:
Vidi košaricu

Opis

CarPro CeriGlass kit set za poliranje staklenih površina uključuje sve potrebno za čišćenje i blago poliranje stakla, bilo ručno ili mašinom.

CeriGlass pasta razvijena je s cerijevim oksidom, zajedno s drugim nano komponentama i blagim abrazivima.
Formulirana s blagim abrazivima, CeriGlass dubinski čisti i polira sve staklene površine. Brzo uklanja mrlje od kiselih kiša, mrlje od tvrde vode, tvrdokorne mrlje od izmeta ptica…
Uklanja fine do srednje ogrebotine i ostavlja staklo kristalno čistim i pjenušavim.
Može se koristiti ručno ili strojno. Ručnim poliranjem uklanja blage mrlje od vode, a jače mrlje ili blaže ogrebotine uklanjaju se s rotacijskom ili DA mašinom i padom za poliranje stakla.

Kada se koristi rotacijska mašina, mogu se ukloniti površinske ogrebotine na staklu koje su nastale od soli ili prašine sa ceste koja se „vezala“ na brisače vjetrobrana.

CarPro CeriGlass kit set za poliranje staklenih površina sadrži CeriGlass Polish od 150ml, CarPro Cobra Woven Microfiber Towel i Rayon Hand Applicator Block.

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “CarPro CeriGlass kit set za poliranje staklenih površina”

CarPro CeriGlass kit set za poliranje staklenih površina: