CarPro DHydrate Drying Towel 50x50cm ručnik za sušenje

99.00kn

CarPro DHydrate Drying Towel 50x50cm ručnik za sušenje je nova generacija ručnika za sušenje iz tvornice CarPro-a. Dvije strane, deblja i tanja, garantiraju brzo i sigurno sušenje svih vrsta vozila.

CarPro DHydrate Drying Towel 50x50cm ručnik za sušenje:
◘ Za brzo i efikasno sušenje vozila
◘ 50 x 50cm
◘ 540 GSM-a

Availability: Nema na zalihi SKU: 00654 Kategorija: Marka:

Opis

CarPro DHydrate Drying Towel 50x50cm ručnik za sušenje je proizašao iz CarPro tvornice što mu već u startu daje veliku prednost bazirajući se na CarPro ime i brand.
Vrhunska tehnologija obrade mikrofibre donosi DHydrate veliku moć upijanja dok lagano i glatko klizi preko površina mokrog vozila upijajući svu vodu, bez tragova.

DHydrate je proizvoden od posebne mješavine polyesterskih vlakana koje mogu upijati vodu i s najosjetljivijih površina, čak i nakon 100 pranja ručnika.
Dizajniran za sušenje vozila povlačenjem ručnika, jedna strana ručnika je napravljena od debljih vlakana, a druga strana je napravljena od tanjih vlakana za sušenje staklenih površina.

Ukoliko se na ručniku nađe neka nečistoća, lako će se uočiti s obzirom da je ručnik sive boje, pa ćete moći biti sigurni da nećete ogrebati lak.

CarPro DHydrate Drying Towel 50x50cm ručnik za sušenje je napravljen u Koreji, a težine je 540GSM-a.

Dodatne informacije

Težina 151 g

Recenzije

Još nema recenzija.


Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

CarPro DHydrate Drying Towel 50x50cm ručnik za sušenje:

  1. Nikako ne koristite omekšivače prilikom pranja ovog ručnika, ali i općenito kod pranja bilokakvih proizvoda od mikrofibre. Umjesto omekšivača koristite alkoholni ocat.
  2. Perite na nižim temperaturama (30-40*C) s tekućim deterdžentom, sušite prirodnim putem izvan direktnog sunca.