CarPro HydrO2 Foam aktivna pjena

23.80 (179.32 kn)

CarPro HydrO2 Foam aktivna pjena je jedan od nedavnih hit proizvoda iz CarPro HydrO2 linije – Foam. U jednom koraku čisti i štiti vozilo, a sve pomoću aktivne pjene i mlaza vode.

CarPro HydrO2 Foam aktivna pjena:
◘ 500ml
◘ Revolucionarna formula
◘ Siguran za sve površine eksterijera

Availability: Na zalihi SKU: 01219 Kategorija: Marka:
Vidi košaricu

Opis

CarPro HydrO2 Foam aktivna pjena je član HydrO2 obitelji, jedne od najvećih inovacija u povijesti CarProa!

Predstavljamo Vam HydrO2 Foam, pH neutralnu aktivnu pjenu (engl. snow foam) za pretpranje vozila koja će nježno osloboditi nečistoću na vozilu kako bi se vozilo moglo lakše oprati s rukavicom, odnosno ispiranjem dok će u isto vrijeme ostaviti sloj zaštite na vozilu!
Prateći tradiciju HydrO2 linija, HydrO2Foam je stvoren s hidrofilnim staklenim vlaknima, flourpolimerima i može se nanositi na sve površine eksterijera vozila.

Lak, stakla, plastika, kotači, obloge kotača, sve su to mjesta gdje CarPro HydrO2 Foam aktivna pjena može pokazati svoje izvrsno djelovanje, a bogata i gusta pjena lako se prima za sve površine vozila. Rezultat korištenja je formiranje izdržljivog “štita” od silike koji će se lako održavati, a CarPro “Hydroelectric bonding” karakteristika omogućava da pritisak vode iz miniwasha s kojim se ispire vozilo ubrzava prianjanje zaštitnog sloja iz formule za HydrO2 za vozilo te kreira unikatan sjajni i hidrofobni štit na vozilu, koji je otporan na gotove sve kemikalije, kiseline, alkalne otopine, otpala, a ujedno i štiti od UV zračenja.

1 recenzija za CarPro HydrO2 Foam aktivna pjena

  1. 4 od 5

    josipbosnjak1 (Potvrđen vlasnik)

    zanimljivo ali skupo


Napiši recenziju

CarPro HydrO2 Foam aktivna pjena:

  1. Držati van dohvata djece!
  2. Vozilo isprati
  3. Nanijeti HydrO2 foam pomoću pjenomata ili foam lance. S mekom rukavicom od mikrofibre oprati vozilo dok je pjena na njemu.
  4. Vozilo isprati obilnim mlazom vode.