CarShineFactory Clay – Fine

CarShineFactory Clay – Fine

85.00kn

CarShineFactory Clay fine – glina je vrlo bitan korak u dekontaminaciji površine, a s obzirom na finu gradaciju slobodno je možemo preporučiti i amaterima jer je sigurnija za rad od grubljih glina koje će prije matirati površinu.

◘ 100g pakiranje u metalnoj kutiji
◘ Fina gradacija
◘ Ne mrvi se tokom rada

Stanje: Nema na zalihi SKU: 00250 Kategorija: Marka:
  • Opis
  • Recenzije (0)
  • Upute za upotrebu:

Opis

CSF Clay fine gradacije dolazi u pakiranju od 100g za kutijom za čuvanje. Glina je neizbježan dio dekontaminacije vozila, a s njome uspješno uklanjamo kontaminacije na laku, od redovnih nečistoća sa ceste, do organskih ostataka poput smole i sl.
Vrlo je bitno dekontaminirati vozilo prije procesa poliranja ili nanošenja zaštite kako bi površina bila što čišća jer jedino u takvim uvjetima zaštita površina može dati najbolje od sebe.

Fina gradacija gline omogućuje početnicima lakše upoznavanje sa radom jer će tokom rada teže matirati lak, odnosno sigurnija je za rad.

Iako se preporuča upotreba namjenskih lubrikanata za glinu prilikom rada, može se koristiti i mješavina vode i šampona.

*Boja gline može varirati ovisno o dostupnosti. Sama boja garantirano ne utječe na kvalitetu i finoću gline.

Recenzije

Još nema recenzija.


Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

1. Prije gliniranja, treba detaljno očistiti vozilo. To uključuje predpranje, uklanjanje smole/katrana i metalnih čestica (IronOut).
2. Vrlo je bitno držati površinu, i glinu, lubriciranom. To ćete vrlo lako ostvariti uspomoć AutoFinesse Glide Clay Bar Lube čime ćete spriječiti mogućnost da oštetite površinu.
3. Špricanjem lubrikanta i pokretima gline po površini, uklanjajte kontaminacije.
4. Kada je površina glatka na dodir bez malih izbočina, isperite vozilo i krenite na idući korak (poliranje ili zaštita).
5. Topla je preporuka nakon gline staviti zaštitu u vidu sealanta i voska.