-25%

Farecla G3 Pro Wheel Cleaner sredstvo za uklanjanje metalnih kontaminacija

89.00kn

Farecla G3 Pro Wheel Cleaner sredstvo za uklanjanje metalnih kontaminacija je izvrsan čistač za felge, može čistiti razne vrste naplataka poput kromiranih, plastificiranih, poliranih,… Zahvaljujući indikatorima tijekom rada mijenja boju u crveno-ljubičastu kako bi pokazao svoje djelovanje.

Farecla G3 Pro Wheel Cleaner sredstvo za uklanjanje metalnih kontaminacija:
◘ 500ml
◘ pH neutralan
◘ Farecla original asortiman

Availability: Na zalihi SKU: 01491 Kategorije: , , Marka:
Vidi košaricu
Često kupljeno zajedno:
Farecla G3 Pro Wheel Cleaner sredstvo za uklanjanje metalnih kontaminacija je tekućina svijetlocrvene boje koja služi za dekontaminaciju naplataka.
+CarPro TarX 500ml sredstvo za uklanjanje ljepljivih tvari je tekućina koja dolazi u prozirnoj boci štrcaljci i služi za uklanjanje svih ljepljivih supstanci sa površina vozila.
+Angelwax UberLube 500ml lubrikant za glinu je tekućina plave boje koja dolazi u prozirnoj i bezbojnoj plastičnoj boci s crnim plastičnim sprej nastavkom i služi za lubriciranje površine vozila.
+PHD Glina 100g - fine gradacije je kaolin glina za uklanjanje blažih kontaminacija.
+Angelwax Nemesis 500ml sredstvo za uklanjanje ljepljivih tvari je tekućina u prozirnoj bezbojnoj plastičnoj boci s crnim sprej nastavkom i služi za omekšavanje i uklanjanje smole, ljepila i ostalih ljepljivih tvari.
+ADBL Vampire sredstvo za uklanjanje metalnih kontaminacija je viskozna tekućina koja dolazi u crnoj plastičnoj boci i uz kist, a služi za uklanjanje metalne kontaminacije s eksterijera vozila.
Farecla G3 Pro Wheel Cleaner sredstvo za uklanjanje metalnih kontaminacija je tekućina svijetlocrvene boje koja služi za dekontaminaciju naplataka.
Ovaj proizvod: Farecla G3 Pro Wheel Cleaner sredstvo za uklanjanje metalnih kontaminacija 89.00kn 89.00kn

Opis

Farecla G3 Pro Wheel Cleaner sredstvo za uklanjanje metalnih kontaminacija je pH neutralan čistač, koji može uvelike pomoći pri čišćenju i održavanju raznih vrsta naplataka/felgi, od klasičnih aluminijskih do kromiranih, plastificiranih, itd.
Prilikom reakcije s metalnim česticama, formula pretvara gel u crvenu boju te tako pokazuje da djeluje, a s obzirom da je siguran za sve površine može se koristiti i na lakiranim površinama vozila za uklanjanje metalnih kontaminacija.

Farecla G3 Pro Wheel Cleaner sredstvo za uklanjanje metalnih kontaminacija ne sadrži silikone, te je pogodan za razne vrste vozila.

Recenzije

Još nema recenzija.


Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Farecla G3 Pro Wheel Cleaner sredstvo za uklanjanje metalnih kontaminacija:

  1. Operite auto ili naplatke, pobrinite se da je površina ohlađena.
  2. Dobro protresite, nasprejajte na površinu i pričekajte cca. 5 minuta dok proizvod ne počne reagirati.
  3.  Ukoliko je potrebno, utrljajte vlažnom spužvom, pričekajte 5 min. dok se ne promijeni boja u ljubičastu/crvenu.
  4. Temeljito isperite tretirane površine mlazom vode. Može se sušiti na površini, ali ne pod suncem!