Feck’s Philosophy H2O Deluxe Drying Towel ručnik za sušenje

110.00kn

Feck’s Philosophy H2O Deluxe Drying Towel ručnik za sušenje – ručnik koji svojom težinom od 1000GSM-a garantira brzo i sigurno sušenje svih površina na vozilu.

Feck’s Philosophy H2O Deluxe Drying Towel ručnik za sušenje:
◘ Dimenzija 60x60cm
◘ 1000 GSM težine
◘ Povoljan, a izvrstan ručnik za sušenje vozila.

Availability: Nema na zalihi SKU: 00039 Kategorije: , Marka:

Opis

Feck’s Philosophy H2O Deluxe Drying Towel ručnik za sušenje svojom težinom od 1000GSM-a garantira brzo i sigurno sušenje svih površina na vozilu. S obzirom na iznimnu moć upijanja i superiornu kvalitetu vlakana, sigurno i swirl-free sušenje je garantirano.

H20 Deluxe je dovoljno rasprostrijeti (kao npr. stolnjak) po površini koju želimo osušiti i zatim povlačanjem preko površine sušiti vozilo. Površina se također može sušiti nježnim brisanjem ili tapkanjem ručnika po površini.

Feck’s Philosophy H2O Deluxe Drying Towel ručnik za sušenje treba oprati prije prvog korištenja (ukoliko se ne opere prije prvog korištenja, mogao bi ispuštati vlakna na površini koja se suši).

Preporučamo uporabu Angelwax Micro-Cleanse prilikom pranja.

 

Dodatne informacije

Težina 384 g

3 recenzije za Feck’s Philosophy H2O Deluxe Drying Towel ručnik za sušenje

 1. 5 od 5

  mathko (Potvrđen vlasnik)

  Nakon čitanja foruma odlučio sam se maknuti od jelenje kože i kupiti ručnik od mikrovlakana. Dobio sam puno preporuka za H20 i nije mi žao niti lipe. Preporuka svima!

 2. 5 od 5

  divanovtech (Potvrđen vlasnik)

  Čista 5-ica više nego zadovoljan prije kupnje sam je posuđivao od prijatelja i odlučio se kupiti ne žalim ni kune i još k tome dobiješ čokoladicu uz krpu 😀

 3. 5 od 5

  toni.zutic (Potvrđen vlasnik)

  Super osuši auto,taman veličine


Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Feck’s Philosophy H2O Deluxe Drying Towel ručnik za sušenje treba oprati prije prvog korištenja (ukoliko se ne opere prije prvog korištenja, mogao bi ispuštati vlakna na površini koja se suši).

 1. Nikako ne koristite omekšivače prilikom pranja ovog ručnika, ali i općenito kod pranja bilokakvih proizvoda od mikrofibre.
 2. Perite na nižim temperaturama (30-40*C) s tekućim deterdžentom, sušite prirodnim putem izvan direktnog sunca.
 3. Preporučamo uporabu Angelwax Micro-Cleanse prilikom pranja.