Flex PE14-2-150

Flex PE14-2-150

Cijena 3400kn vrijedi za jednokratno plaćanje (gotovinom ili po predračunu). Mašine su na zalihi te se nakon uplate odmah mogu slati prema kupcu ili osobno preuzeti. 

◘ Legendarna Flex rotacijska mašina za poliranje u novom ruhu,
◘ Lakša, brža, jača i kvalitetnija nego ikad prije.
◘ 1400W snažan motor uz vrlo malu težinu od 2.3kg jamči dug rad bez umaranja
◘ Plinski prekidač za meki start, elektronička kontrola okretaja
◘ Tvornički dolazi bez podloške

SKU: 10003 Kategorija: Marka:
  • Opis
  • Recenzije (0)

Opis

Flex, njemački brend koji postoji od 1922. godine, još je jednom oduševio tržište sa PE14-2-150 rotacijskom mašinom za poliranje.
Izrazito lagana, vrhunske kvalitete koja se osjeća već na sami dodir, uz velik broj značajki koje pokazuju da riječ o top gun uređaju u svijetu mašina za poliranje.

Za meki start brine se plinski prekidač, motor od 1400W pruža dovoljno snage i za najteže zadaće, a uz tehnologiju izrade ležajeva i planetarnog prijenosa, ova mašina proizvodi najmanje buke od svih ostalih mašina na tržištu.
Dugotrajnost i pouzdanost se podrazumijeva samim spomenom imena Flex, a sada se u to možete i sami uvjeriti. Tvornica Flex smještena je u istom gradu kao i tvornica Mercedes Benza, stoga nije čudno što joj stručnjaci daju nadimak “Mercedes među mašinama za poliranje”.
Iako spada među najskuplje mašine za poliranje na tržištu, svojim karakteristikama zasigurno opravdava sav uložen novac.

Ova mašina, Flex PE14-2-150, dostupna je po narudžbi, a rok isporuke je unutar 5 radnih dana.

Recenzije

Još nema recenzija.


Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.