Foliatec 2K boja za kočiona kliješta set

Foliatec 2K boja za kočiona kliješta set

265.00kn

Set za bojanje kočionih kliješta, dolazi sa svim potrebnim materijalom, u različitim bojama. Jednostavno se koristi, a dotrajalim, zapuštenim ili izblijedjelim kočionim kliještima daje prekrasan novi izgled.

◘ Kompletan set, dovoljan za 4 kliješta.
◘ Najpopularnije boje u ponudi
◘ Kvalitetna i trajna boja

SKU: N/A Kategorija: Marka:
Očisti
  • Opis
  • Dodatne informacije
  • Recenzije (0)
  • Upute za upotrebu

Opis

Foliatec 2K boja za kočiona kliješta u setu donosi sve što je potrebno za obnovu i bojanje dotrajalih kočionih kliješta.

Svi volimo vidjeti lijepo uređen auto, sa lijepim felgama, međutim taj izgled često zna narušiti dotrajala boja na kočionim kliještima. Ispucana, blijeda, nestala boja svakako predstavlja vizualni defekt, ali sa Foliatec setom za bojanje kočionih kliješta obnova nije nikada bila lakša.

Boja je vrlo kvalitetna, otporna na visoke temperature kod kočenja, te je otporna na ulje, kemikalije, koroziju… Uz aplikaciju po uputama može biti postojana godinama.
Boja se nanosi kistem, a može se bojati i špricom u čijem slučaju se najbolje poslužiti i razrjeđivačem/thinnerom. Kod bojanja kistom risevi od kista se ne vide jer će se boja razlijati i povezati.

Set sadrži sve što je potrebno za cjelokupni proces, a set je dovoljan za sva 4 kočiona kliješta na auomobilu:

◘ 400ml Brake Cleaner – sprej za odmašćivanje
◘ 125ml baze (kod NEON boja)
◘ 125ml željene nijanse boje
◘ 50ml utvrđivača/hertera
◘ Žičana četka, kist, drvena špatula za mješanje, zaštitne rukavice

Nijanse koje nisu u redovnoj ponudi mogu se naručiti na upit! 

Dodatne informacije

Boja

Midnight Black, Neon Green, Performance Yellow, Prestige Gold, Racing Rosso, RS Blue, Speed Yellow

Recenzije

Još nema recenzija.


Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

  1. Boja je 2K, sa utvrđivačem/herterom, te kada se boja zamiješa potrebno ju je potrošiti u roku nekoliko sati. U boju se ulijeva cijela bočica utvrđivača.
  2. Kada bojate kočiona kliješta bojajte ih u više slojeva (3-4 sloja). Između svakog sloja napravite pauzu od 15-20 minuta, a prvi sloj nikada ne pokrivajte do kraja, odnosno na debelo, jer boja može curiti.
  3. Kada ste gotovi sa bojanjem kočionih kliješta, najbolje bi bilo da se taj dan vozilo ne koristi jer boja, iako suha na dodir nakon 3-4h, nije do kraja suha te postoji mogućnost razbacivanja boje po felgama i vozilu.Za neon boje:
  4. Prvo se boja bijela (Weis) baza, potrebno ju je jako dobro izmiješati sa drvenom špatulom. Bijela boja nema utvrđivač, a boja se u 2-3 sloja te pokrivnost mora biti 100%.
    Napravite kratku pauzu između slojeva!!!Kompletno sušenje boje je 15-24h, ovisno o temperaturi!!!