Full Premium set za interijer

65.50 (493.51 kn)

Full Premium set za interijer je set koji sadrži sve potrebno za kvalitetno pranje i održavanje čitavog interijera Vašeg limenog ljubimca, a sastoji se od interior cleanera, interior dressinga, dvije krpe od mikrofibre, aplikatora od mikrofibre, kista sa sintetičkim vlaknima, spužvastih štapića za detailing, sredstva za pranje stakla, dvije krpe za staklo, parfema za interijer i četke za interijer te gratis torbe za prtljažnik.

Full Premium set za interijer:
◘ 10 proizvoda + gratis torba u vrijednosti od 26.50 € (199.66 kn)
◘ Sve potrebno za pravo premium pranje i održavanje interijera
◘ Izvrstan poklon!

Kategorije: , Marka:

Na zalihi

Vidi košaricu

Opis

Full Premium set za interijer je set koji sadrži sve potrebno za kvalitetno pranje i održavanje čitavog interijera Vašeg limenog ljubimca.

Full Premium set za interijer:

 1. FX Protect Interior Cleaner 500ml – sredstvo za čišćenje interijera, već spremano za upotrebu, donosi iznimnu učinkovitost i lakoću upotrebe. Biorazgradiv je i potpunosti siguran za sve površine interijera, a posebno će biti dobar za hobi majstore i one koji žele povremeno očistiti površine interijera bez velikog napora.
 2. FX Protect Interior Dressing 500ml – dressing za plastične površine interijera s prilagodljivim sjajem koji želimo dobiti na površini. Ugodnog je mirisa, dugotrajnog rezultata, a površinu će zaštititi na više načina.
 3. 2x Koch Chemie Allrounder Towel ručnik od mikrofibre – idealan za sve radove u profesionalnoj pripremi vozila. Allrounder krpa od mikrovlakana služi za uporabu u eksterijeru i interijeru.
 4. FX Protect Microfiber Sponge Applicator – mali okrugli spužvasti aplikator obrubljen mikrovlaknima s praktičnim džepom za prste.
 5. Soft99 Brush kist za od sintetičkih vlakana – promjera 24mm. Sa svojim mekanim vlaknima lako će očistiti teško dostupna mjesta.
 6. ADBL Detailing Swabs – set štapića za čišćenje koji se sastoji od 4 štapića raznih oblika koji će pomoći pri čišćenju interijera vozila i teško dostupnih dijelova poput ventilacijskih otvora.
 7. FX Protect Glass Cleaner 500ml – proizvod visoke učinkovitosti i jednostavnosti korištenja za redovito čišćenje svih staklenih površina.
 8. Sonax Microfiber Glass Cloths – dolazi u setu od dvije krpe za čišćenje staklenih površina koje svojom strukturom pomažu da staklo bude kristalno čisto, bez tragova.
 9. Fresso Pure Passion 50ml – vrlo zanimljiv koktel slatkasih mirisa mandarine, delikatno začinjenih sa sočnošću limetine kore. Miris se umiruje s voćnim notama breskve i svježe jabuke. Senzualnost cvjetova tvori bazu mirisa kojom prevladavaju ruža, kananga i ljubičica.
 10. PHD četka za kožu – kvalitetno rješenje za čišćenje raznih površina interijera, pretežito namijenjena za čišćenje kožnih dijelova.
 11. PHD Torba za prtljažnik – dizajnirana vodeći se našim idejama što jedna torba u kojoj držimo stvari za detailing i glancanje naših limenih ljubimaca treba sadržavati, kojih dimenzija treba biti kako bi ostala praktična, te treba li imati čičak kako bi stajala fiksno u prtljažniku.

 

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Full Premium set za interijer”

Full Premium set za interijer:

 1. Slijediti upute održavanja i korištenja svakog zasebnog proizvoda (čiji se linkovi mogu naći u opisu).
 2. Držati van dohvata dijece.