Full Premium set za pranje vozila

101.50 (764.75 kn)

Full Premium set za pranje vozila je set koji sadrži sve potrebno za kvalitetno pranje i održavanje čitavog eksterijera Vašeg limenog ljubimca, a sastoji se od rukavice za pranje, ručnika za sušenje, šampona, brzog voska, dvije premium krpe, sredstvo za dekontaminaciju felgi, male rukavice za pranje, sredstva za čišćenje stakla, dvije krpe za staklo, premaza za gume, aplikatora za gume  i ekskluzivne torbe za prtljažnik.

Full Premium set za pranje vozila:
◘ 11 proizvoda + gratis torba u vrijednosti od 26.50 € (199.66 kn)
◘ Sve potrebno za pravo premium pranje eksterijera
◘ Izvrstan poklon!

Kategorije: , Marka:

Na zalihi

Vidi košaricu

Opis

Full Premium set za pranje vozila je set koji sadrži sve potrebno za kvalitetno pranje i održavanje čitavog eksterijera Vašeg limenog ljubimca.

Full Premium set za pranje vozila:

 1. FX Protect Premium Wash Mitt rukavica za pranje – napravljena je od najbolje korejske mikrofibre i oduševit će i najzahtjevnije. Upakirana u lijepo pakiranje već na prvi dodir pokazuje kvalitetu zbog svoje težine od 1100 g/m2 uz debelo punjenje koje upija veliku količinu vode i šampona.
 2. FX Protect Twisted Loop Drying Towel 74x90cm ručnik – izvrstan ručnik za sušenje vozila koji može upiti veliku količinu vode, bez opasnosti od grebanja laka kao kod jelenje kože. Može osušiti više vozila za redom te je izvrstan izbor za autopraonice ili flotna održavanja.
 3. Koch Chemie As Autoshampoo šampon – šampon za pranje vozila povišene pH vrijednosti (pH9). Odlično čisti dnevnu nečistoću i cestovni film, te je u potpunosti siguran za sve površine eksterijera vozila.
 4. Koch Chemie Fse Finish Spray Exterior brzi vosak – brzi vosak za zaštitu svih površina eksterijera poput laka, plastika i stakla, a zahvaljujući svojem dodatku u formulaciji može ukloniti i kamenac.
 5. Ewocar Microfiber Cloth Set ručnika od mikrofibre – set krpa od mikrofibre, provjerene učinkovitosti i kvalitete. Uistinu prava višenamjenska krpa za brisanje pasti za poliranje, voskova, premaza, dressinga za interijer i mnoge druge zadatake.
 6. Sonax Beast sredstvo za čišćenje naplataka – debeli ručnik od vrhunske korejske mikrofibre. Odličan je izbor za korištenje kod aplikacije brzih voskova na vozila ili premaze za interijer kada su u pitanju osjetljive površine poput piano black plastika.
 7. FX Protect Shaggy Mini Wash Mitt rukavica za pranje – odličan izbor za pranje teško dostupnih mjesta poput naplataka, motocikala, motornog prostora i drugih skučenih mjesta.
 8. FX Protect Glass Cleaner sredstvo za pranje stakla 500ml – proizvod visoke učinkovitosti i jednostavnosti korištenja za redovito čišćenje svih staklenih površina.
 9. Sonax Microfiber Glass Cloths ručnik od mikrofibre – dolazi u setu od dvije krpe za čišćenje staklenih površina koje svojom strukturom pomažu da staklo bude kristalno čisto, bez tragova.
 10. FX Protect Tire & Rubber Protection 500ml – izvrstan za sve gumene površine na vozilu. Lako se aplicira i malo troši, a na gumi ostavlja hidrofobnu i antistatic zaštitu. Daje satenasti sjaj i ugodnog je mirisa.
 11. FX Protect Tire Applicator spužvasti aplikator za gume – aplikator koji će uvelike olakšati premazivanje guma sa dressingom. Poseban oblik spužve garantira premazivanje svih nabora i utora na gumama.
 12. PHD Torba za prtljažnik* – dizajnirana vodeći se našim idejama što jedna torba u kojoj držimo stvari za detailing i glancanje naših limenih ljubimaca treba sadržavati, kojih dimenzija treba biti kako bi ostala praktična, te treba li imati čičak kako bi stajala fiksno u prtljažniku.

 

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Full Premium set za pranje vozila”

FX Protect standardni set za pranje:

 1. Slijediti upute održavanja i korištenja svakog zasebnog proizvoda (čiji se linkovi mogu naći u opisu).
 2. Držati van dohvata djece.