FX Protect Arctic Ice Shampoo šampon za pranje keramičkih premaza

89.00kn399.00kn

Specijalizirani šampon za pranje vozila zaštićenih keramičkim premazima ili voskovima. Zahvaljujući svojoj kiselijoj pH vrijednosti odlično čisti i uklanja nakupine prljavštine na vozilu koja onemogućavaju pune performanse keramičkog premaza ili voskova. Nakon pranja premaz će ponovno raditi kako treba.

◘ 500ml ili 5L
◘ Acidnije pH vrijednosti
◘ Izvrstan, osvježavajuć, miris

SKU: N/A Kategorije: , Marka:
Obriši
Vidi košaricu

Opis

FX Protect Arctic Ice Shampoo novi je šamponu u ponudi FX Protecta koji služi za pranje vozila zaštićenih keramičkim premazima ili voskovima.
Zbog svoje kiselije pH vrijednosti odlično će poslužiti za pranje prljavih vozila na kojima premaz više ne može dati svoj maksimum s obzirom na nataloženu prljavštinu. Korištenjem acidnih šampona sa premaza ćemo ukloniti masnoću orangskog i anorganskog podrijetla što će premazu ponovno omogućiti maksimalne karakterstike hidrofobnosti i zaštite.
Formulacija šampona je obogaćena aktivnim surfaktantima te lubrikantima kako bi šampon izvrsno čistio te klizio po laku tokom čišćenja čime se uvelike umanjuje mogućnost grebanja.

Arctic Ice stvara bogatu pjenu te ima blagi efekt samosušenja kako bi voda što prije skliznula sa laka te umanjila mogućnost stvaranja mrlja od kamenca.
U formulaciji se također nalaze i inhibitori korozije, odnosno sirovina za proizvodnju ovog šampona sadrži formulaciju za omekšavanje vode, a tvrda voda odnosno kamenac jedan su od uzroka prohrđavanja raznih metalnih površina.

Dostupno u 500ml ili 5L pakiranju.

Dodatne informacije

Količina

500ml, 5L

Recenzije

Još nema recenzija.


Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

  1. Držati podalje od dohvata djece!
  2. Ne koristiti na suncu ili vrućim površinama!
  3. Za redovna pranja koristiti omjer 1:100 – 1:200
  4. Za prljavija vozila na kojima premaz ne radi dobro 1:50 + koristiti svaka 3-4 pranja
  5. Za uklanjanje mineralnih depozita i svježih mrlja kamenca do 1:10