FX Protect osnovni set za pranje vozila

21.20 (159.73 kn)

FX Protect osnovni set za pranje vozila sadrži ono najbitnije za kvalitetno pranje vozila: premium rukavica za pranje i kvalitetan šampon. Izvrstan je za početnike, ali i za one koji žele isprobati nešto novo.

FX Protect osnovni set za pranje vozila:
FX Protect Arctic Ice Shampoo šampon 500ml + FX Protect Ultra Glide Wash Mitt rukavica za pranje
◘ Acidni šampon
◘ Najkvalitetnija korejska mikrofibra

Kategorije: , Marka:
Vrijednost seta: 26.40 € (198.91 kn)

Na zalihi

Vidi košaricu

Opis

FX Protect osnovni set za pranje vozila sadrži ono najbitnije za kvalitetno pranje vozila: premium rukavica za pranje i kvalitetan šampon acidnije pH vrijednosti. Izvrstan je za početnike, ali i za one koji žele isprobati nešto novo.

FX Protect Arctic Ice Shampoo šampon 500ml je specijalizirani šampon za pranje vozila zaštićenih keramičkim premazima ili voskovima, ali zbog svoje formulacija izvrstan je i nezaštićene aute. Zahvaljujući svojoj kiselijoj pH vrijednosti odlično čisti i uklanja nakupine prljavštine na vozilu koja onemogućavaju pune performanse keramičkog premaza ili voskova ili zagađuju izgled nezaštićenog vozila. Nakon pranja premaz će ponovno raditi kako treba, a u slučaju da je vozilo bez premaza dobit će lijepi sjaj.

FX Protect Ultra Glide Wash Mitt rukavica za pranje je vrlo meka i super upijajuća rukavica izrađena od visokokvalitetne plišane mikrofibre sa 7% udjela viskoze. Opremljena elastičnim rubom, savršeno pristaje ruci i jamči maksimalnu udobnost tijekom pranja. Unutar rukavice je pjena koja osigurava njezinu elastičnost i dodatno upijanje vode.

FX Protect osnovni set za pranje vozila ne dolazi u posebnom pakiranju, već se proizvodi šalju kao individualni proizvodi.

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “FX Protect osnovni set za pranje vozila”

FX Protect Premium Wash Mitt rukavica za pranje:

Prije prve uporabe:
Kako bi se zajamčila optimalna učinkovitost mikrovlakana, preporučuje se pranje rukavice prije prve uporabe na 30 stupnjeva. To će eliminirati sve ostatke proizvodnje.

  1. Nikako ne koristite omekšivač prilikom pranja ovog proizvoda, ali i općenito kod pranja bilokakvih proizvoda od mikrofibre.
  2. Perite na nižim temperaturama (30-40°C) s tekućim deterdžentom.
  3. Umjesto omekšivača koristite alkoholni ocat ukoliko je potrebno.
  4. Sušite prirodnim putem izvan direktnog sunca.

FX Protect Arctic Ice Shampoo šampon za pranje keramičkih premaza:

  1. Držati podalje od dohvata djece!
  2. Ne koristiti na suncu ili vrućim površinama!
  3. Za redovna pranja koristiti omjer 1:100 – 1:200.
  4. Za prljavija vozila na kojima premaz ne radi dobro 1:50 + koristiti svaka 3-4 pranja.
  5. Za uklanjanje mineralnih depozita i svježih mrlja kamenca do 1:10.