FX Protect standardni set za pranje

70.40 (530.43 kn)

FX Protect standardni set za pranje je set koji sadrži sve potrebno za kvalitetno pranje Vašeg limenog ljubimca, a sastoji se od rukavice za pranje, ručnika za sušenje, pH neutralnog šampona, brzog voska, dvije premium krpe i ekskluzivne torbe za prtljažnik.

FX Protect standardni set za pranje:
◘ 6 proizvoda + gratis torba u vrijednosti od 26.50 € (199.66 kn)
◘ FX Protect kvaliteta
◘ Izvrstan poklon!

Kategorije: , Marka:
Vrijednost seta: 104.70 € (788.86 kn)
11.30 (85.14 kn)
13.20 (99.46 kn)
Najniža cijena: 6.60 (49.73 kn)
Snižena cijena: 3.50 (26.37 kn)
26.50 (199.66 kn)

Na zalihi

Vidi košaricu

Opis

FX Protect standardni set za pranje je set koji sadrži sve potrebno za kvalitetno pranje Vašeg limenog ljubimca.

FX Protect standardni set za pranje uključuje:

  1. FX Protect Premium Wash Mitt rukavica za pranje – napravljena je od najbolje korejske mikrofibre i oduševit će i najzahtjevnije. Upakirana u lijepo pakiranje već na prvi dodir pokazuje kvalitetu zbog svoje težine od 1100 g/m2 uz debelo punjenje koje upija veliku količinu vode i šampona.
  2. FX Protect Twisted Loop Drying Towel 74x90cm ručnik – izvrstan ručnik za sušenje vozila koji može upiti veliku količinu vode, bez opasnosti od grebanja laka kao kod jelenje kože. Može osušiti više vozila za redom te je izvrstan izbor za autopraonice ili flotna održavanja.
  3. FX Protect Nano Shampoo 500ml šampon – s dodatkom SiO2 produžuje vijek zaštitnih premaza na vozilima. U potpunosti pH neutralan i siguran za sva vozila i sve premaze.
  4. FX Protect Silky Detailer vosak u spreju – vrlo jednostavan za korištenje, daje iznimnu dubinu boje svakom vozilu, ostavlja hidrofoban sloj zaštite, a glatkoća površine je fantastična uz miris tropskog voća.
  5. FX Protect Mystic Blue Microfiber Towel ručnik od mikrofibre – izrađen je od izvrsne korejske mikrofibre i napravljen za širok obujam poslova u detailingu; od aplikacije dressinga u interijeru, do brisanja pasti i voskova na eksterijeru vozila.
  6. FX Protect Mint Green Microfiber Towel ručnik od mikrofibre – debeli ručnik od vrhunske korejske mikrofibre. Odličan je izbor za korištenje kod aplikacije brzih voskova na vozila ili premaze za interijer kada su u pitanju osjetljive površine poput piano black plastika.
  7. PHD Torba za prtljažnik* – dizajnirana vodeći se našim idejama što jedna torba u kojoj držimo stvari za detailing i glancanje naših limenih ljubimaca treba sadržavati, kojih dimenzija treba biti kako bi ostala praktična, te treba li imati čičak kako bi stajala fiksno u prtljažniku.

*Torba je ekskluzivni gratis proizvod unutar setova. Svi proizvodi unutar seta dolaze zapakirani u torbi.

 

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “FX Protect standardni set za pranje”

FX Protect standardni set za pranje:

  1. Slijediti upute održavanja i korištenja svakog zasebnog proizvoda (čiji se linkovi mogu naći u opisu).
  2. Držati van dohvata djece.