Globo Autokosmetik Carnauba Wax 100ml

Globo Autokosmetik Carnauba Wax 100ml

450.00kn

Napravljen od čiste, 100% carnaube A1 razreda, Carnauba Wax će vozilima dati onaj poznati, topli, sjaj i učiniti proces jednostavnim i laganim zbog lakoće aplikacije i brisanja. Osim visokog sjaja i slicknessa, površina će biti zaštićena i UV zaštitom.
PH Detailing d.o.o. je ekskluzivni uvoznik za Globo Autokosmetik proizvode u Republici Hrvatskoj.

◘ 100ml pakiranje
◘ Najčišća carnauba
◘ Za izvrsnu dubinu boje vozila

Stanje: Na zalihi SKU: 00736 Kategorija: Marka:
  • Opis
  • Dodatne informacije
  • Recenzije (0)
  • Upute za upotrebu

Opis

Globo Autokosmetik Carnauba Wax , ekskluzivan ručno rađen vosak u laboratoriju Globo Autokosmetika. Kao sirovina korištena je 100% Carnauba A1 kategorije, najčišća carnauba bez grama primjese ili dodatka.
Nakon aplikacije na površinu, ona će dati izuzetan sjaj poznat samo nakon aplikacije čišćih razreda carnaube, uz izuzetan slickness površine. Boje će se činiti življim nego prije, a UV zaštita će se pobrinuti za dugotrajnost.

Globo Autokosmetik je najstariji brand proizvoda za njegu vozila, a njihova tradicija seže u daleku 1878. godinu kada je Globo Autokosmetik započeo sa proizvodnjom paste za poliranje kroma. 
140 godina tradicije koja stoji iz Globo Autokosmetika garantira izvrsnost i vrlo visoku učinkovitost kod svih proizvoda. 
Bitno je napomenuti da je Globo Autokosmetik prvi izbor vlasnika i ljubitelja klasičnih i raritetnih automobila na njemačkom tržištu, gdje vrijednost vozila nerijetko dostiže preko nekoliko milijuna eura, što je najbolji mogući dokaz kvalitete samih proizvoda. 

Dodatne informacije

Težina 119 g

Recenzije

Još nema recenzija.


Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

  1. Površinu očistiti i osušiti.
  2. Vosak aplicirati pomoću aplikatora.
  3. Ostaviti nekoliko minuta na površini, zatim obrisati čistom i suhom krpom od mikrofibre.
  4. Ne nanositi na direktnom suncu ili vrućim površinama.