Globo Autokosmetik Cleaner&Polisher Waterless 500ml

-31%

Globo Autokosmetik Cleaner&Polisher Waterless 500ml

130.00Kn 90.00Kn

Sredstvo za pranje svih vrsta vozila i strojeva bez vode, waterless / drywash metodom. Sadrži blage čistače, blagu polituru i vosak u jednom sredstvu. Izvanredno čisti i ostavlja površinu zaštićenom. Odličan izbor za brzo uređivanje vozila i strojeva u situacijama kada pranje vodom nije praktično.
PH Detailing d.o.o. je ekskluzivni uvoznik za Globo Autokosmetik proizvode u Republici Hrvatskoj.

◘ 500ml
◘ Izvrsno čisti
◘ Vrlo praktičan

Na zalihi

SKU: 385001 Kategorija:
  • Opis
  • Upute za upotrebu
  • Recenzije (0)

Opis proizvoda

Globo Autokosmetik Reinigungspolitur, eng. Clean&Polish, odnosno Globo Čistač Laka, je fantastičan proizvod za bezvodno pranje, odnosno waterless / drywash metodu pranja.
Vrlo popularan u Njemačkoj, ovaj proizvod dovodimo na domaće tržište kako bismo ponudili nevjerojatno dobro rješenje za čišćenje vozila svih vrsta i namjena u situacijama kada pranje vodom nije moguće.
Globo Autokosmetik Reinigungspolitur donosi jednostavan i efikasan način pranja vozila poput kombija, autobusa, trkaćih auta, rent-a-car vozila, naravno i redovnih vlastitih automobila  metodom bez vode.
Čistač Laka u sebi sadrži nekoliko formulacija, od onih koje će pomoći razgraditi prljavštinu do blage politure koja će pomoći ukloniti nečistoću te posljednje koja će u vidu sintetičkog voska pružiti zaštitu tretiranim površinama.

Reinigungspolitur se koristi na svim vrstama boja i lakova, na svim površinama eksterijera poput plastike, aluminija, kroma, i sl., a preporučeno ga je koristiti u deblje krpe od mikrofibre. Vrlo lako se briše, a brzo isparava s površine.
Ne sadrži otapala, sadrži silikone!

Globo Autokosmetik je najstariji brand autokozmetike na svijetu, a njegova povijest seže u 1878. godinu kada se Globo osniva pod imenom oHG Fritz Schulz u Leipzigu te se bavi proizvodnjom proizvoda za generalno čišćenje i njegu.

  1. Sredstvo je namijenjeno za uklanjanje manjih i srednjih nečistoća. Nije namijenjeno za naslage poput blata te se takve moraju prije toga isprati.
  2. Sredstvo našpricati na površinu, ostaviti nekoliko trenutaka, a zatim nježnim pritiskom ukloniti za površine sa krpom od gustih mikrovlakana poput PHD Zeus 800GSM ručnika.
  3. Nakon što je površina čista još jednom je obrisati suhom i čistom krpom.
  4. Ne nanositi na vruće površine ili površine izložene suncu.

Recenzije

Još nema recenzija.


Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.