Globo Autokosmetik Cleaning Concentrate 100g

240.00kn

Revolucionaran proizvod za čišćenje najtežih zaprljanja. Zahvaljujući revolucionarnoj formuli od mješavine tenzida za čišćenje, očistiti će najteže mrlje poput permanentnih markera ili kemijskih olovaka na kožnim sjedalima.
PH Detailing d.o.o. je ekskluzivni uvoznik za Globo Autokosmetik proizvode u Republici Hrvatskoj.

◘ 100g pakiranje
◘ Za najteže mrlje
◘ Siguran za sve površine interijera
Koristiti isključivo uz demineraliziranu vodu!!

Availability: Na zalihi SKU: 00675 Kategorije: , , , Marka:
Vidi košaricu

Opis

Globo Autokosmetik Reinigungskonzentrat 100g je revolucija u svijetu čišćenja!
Reinigungskonzentrat, engl. Cleaning Concentrate, svojom posebnom formulom čisti najteža zaprljanja, i pod time ne mislimo zaprljanja kojima se treba više posvetiti, pod najteža zaprljanja mislimo na permanentne markere na kožnim sjedalima, transfere boje na kožnim sjedalima, zaprljanja od boja na tkanini, zakorene nečistoće na plastičnim površinama i sl.

Svojom revolucionarnom formulom od mješavine tenzida za čišćenje, Koncentrat za čišćenje može očistiti nečistoće kod kojih bismo u prošlosti odustali.
Reinigungskonzentrat je siguran za sve površine interijera i u vozilu i u kućanstvu, što uključje tkaninu, plastiku, kožu, umjetnu kožu itd.

Koristi se isključivo uz Globo Autokosmetik Demineraliziranu vodu, jer korištenjem obične vode zbog njene nečistoće sredstvo može koagulirati.
Preporuka je koristiti crvenu spužvu za interijer od Globo Autokosmetika. 

Zbog svoje formulacije proizvod se minimalno troši te je vrlo izdašan.

Globo Autokosmetik je najstariji brand proizvoda za njegu vozila, a njihova tradicija seže u daleku 1878. godinu kada je Globo Autokosmetik započeo sa proizvodnjom paste za poliranje kroma. 
140 godina tradicije koja stoji iza Globo Autokosmetika garantira izvrsnost i vrlo visoku učinkovitost kod svih proizvoda. 
Bitno je napomenuti da je Globo Autokosmetik prvi izbor vlasnika i ljubitelja klasičnih i raritetnih automobila na njemačkom tržištu, gdje vrijednost vozila nerijetko dostiže preko nekoliko milijuna eura, što je najbolji mogući dokaz kvalitete samih proizvoda.  

Dodatne informacije

Težina 129 g

1 recenzija za Globo Autokosmetik Cleaning Concentrate 100g

 1. 5 od 5

  joanna (Potvrđen vlasnik)

  Jedini preparat s kojim sam uspjela skinuti permanentni marker sa skaj kože. +500


Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

 1. U posudu sa Koncentratom za čišćenje našpricati Globo Autokosmetik Demineraliziranu vodu.
 2. NE koristiti običnu vodu jer će Koncentrat za čišćenje koagulirati, zbog nečistoće i kamenca koja se nalazi u običnoj vodi.
 3. Globo Autokosmetik crvenom spužvom za interijer lagano utrljati vodu u sredstvo, kada se sredstvo zapjeni i prenese na spužvu očistiti željeno mjesto spužvom, kružnim pokretima, potrebnim pritiskom.
 4. Obrisati vlažnom ili suhom krpom, ovisi o površini.
 5. Ne dopustiti da se osuši na površini.
 6. Ne koristiti na lakiranim površinama eksterijera ili na pleksiglasu.