Popularno
-20%

Globo Autokosmetik Concourse Wax 100ml

330.00Kn 265.00Kn

Concourse vosak, za ljubitelje pravog, iskonskog, detailinga jedan od must have proizvoda. Sjaj iznad svakog nivoa, wet look kakav je moguć samo u kompjuterskoj obradi… Idealan za prezentacije skupih vozila, muzejskih primjeraka i iskonskih classic automobila.
PH Detailing d.o.o. je ekskluzivni uvoznik za Globo Autokosmetik proizvode u Republici Hrvatskoj.

◘ 100ml pakiranje
◘ Daje izniman sjaj
◘ Lako se briše

Na zalihi

SKU: 385022 Kategorija:
  • Opis
  • Upute za upotrebu
  • Recenzije (0)

Opis proizvoda

Globo Autokosmetik Concourse Wax nas vraća u doba kada je brzina aplikacije i trajanje proizvoda bila sporedna stavka, a jedino što je bilo bitno je odvojiti vrijeme za svoj hobi, svog limenog ljubimca, i premazati ga vrhunskim voskom koji će mu dati sjaj kakav mu ne može dati niti jedna umjetna, sintetička, komponenta.
Concourse Wax je ručno rađen i ručno punjen vosak napravljen za ekskluzivna vozila visoke vrijednosti, jer svojim izrazito bogatim uljima za sjaj daje neprikosnoven sjaj kakav zaslužuju najbolji projekti bilo da se radi o muzejskim primjercima, primjercima na Showu ili bilo kojoj drugoj situaciji kada želimo istaknuti maksimalan sjaj, bez obzira na trajnost.
Vrlo jednostavna aplikacija i brisanje su pozitivna strana prirodnih voskova, pa tako i ovog.

Globo Autokosmetik je najstariji brand proizvoda za njegu vozila, a njihova tradicija seže u daleku 1878. godinu kada je Globo Autokosmetik započeo sa proizvodnjom paste za poliranje kroma. 
140 godina tradicije koja stoji iz Globo Autokosmetika garantira izvrsnost i vrlo visoku učinkovitost kod svih proizvoda. 
Bitno je napomenuti da je Globo Autokosmetik prvi izbor vlasnika i ljubitelja klasičnih i raritetnih automobila na njemačkom tržištu, gdje vrijednost vozila nerijetko dostiže preko nekoliko milijuna eura, što je najbolji mogući dokaz kvalitete samih proizvoda. 

  1. Površinu očistiti i osušiti.
  2. Vosak aplicirati pomoću aplikatora.
  3. Ostaviti nekoliko minuta na površini, zatim obrisati čistom i suhom krpom od mikrofibre.
  4. Ne nanositi na direktnom suncu ili vrućim površinama.

Recenzije

Još nema recenzija.


Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.