Globo Autokosmetik Concourse Wax 100ml

Globo Autokosmetik Concourse Wax 100ml

330.00kn

Concourse vosak, za ljubitelje pravog, iskonskog, detailinga jedan od must have proizvoda. Sjaj iznad svakog nivoa, wet look kakav je moguć samo u kompjuterskoj obradi… Idealan za prezentacije skupih vozila, muzejskih primjeraka i iskonskih classic automobila.
PH Detailing d.o.o. je ekskluzivni uvoznik za Globo Autokosmetik proizvode u Republici Hrvatskoj.

◘ 100ml pakiranje
◘ Daje izniman sjaj
◘ Lako se briše

Stanje: Na zalihi SKU: 00735 Kategorija: Marka:
  • Opis
  • Dodatne informacije
  • Recenzije (0)
  • Upute za upotrebu

Opis

Globo Autokosmetik Concourse Wax nas vraća u doba kada je brzina aplikacije i trajanje proizvoda bila sporedna stavka, a jedino što je bilo bitno je odvojiti vrijeme za svoj hobi, svog limenog ljubimca, i premazati ga vrhunskim voskom koji će mu dati sjaj kakav mu ne može dati niti jedna umjetna, sintetička, komponenta.
Concourse Wax je ručno rađen i ručno punjen vosak napravljen za ekskluzivna vozila visoke vrijednosti, jer svojim izrazito bogatim uljima za sjaj daje neprikosnoven sjaj kakav zaslužuju najbolji projekti bilo da se radi o muzejskim primjercima, primjercima na Showu ili bilo kojoj drugoj situaciji kada želimo istaknuti maksimalan sjaj, bez obzira na trajnost.
Vrlo jednostavna aplikacija i brisanje su pozitivna strana prirodnih voskova, pa tako i ovog.

Globo Autokosmetik je najstariji brand proizvoda za njegu vozila, a njihova tradicija seže u daleku 1878. godinu kada je Globo Autokosmetik započeo sa proizvodnjom paste za poliranje kroma. 
140 godina tradicije koja stoji iz Globo Autokosmetika garantira izvrsnost i vrlo visoku učinkovitost kod svih proizvoda. 
Bitno je napomenuti da je Globo Autokosmetik prvi izbor vlasnika i ljubitelja klasičnih i raritetnih automobila na njemačkom tržištu, gdje vrijednost vozila nerijetko dostiže preko nekoliko milijuna eura, što je najbolji mogući dokaz kvalitete samih proizvoda. 

Dodatne informacije

Težina 115 g
Dimenzije 50 × 50 × 50 cm

Recenzije

Još nema recenzija.


Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

  1. Površinu očistiti i osušiti.
  2. Vosak aplicirati pomoću aplikatora.
  3. Ostaviti nekoliko minuta na površini, zatim obrisati čistom i suhom krpom od mikrofibre.
  4. Ne nanositi na direktnom suncu ili vrućim površinama.