Globo Autokosmetik HighSpeed Politur 500ml

Globo Autokosmetik HighSpeed Politur 500ml

160.00kn

Srednje-fina pasta za poliranje i quick detailer u jednom. Odličan izbor za osvježavanje boje na vozilima gdje je potrebna brzina i prilagodljivost, a valja napomenuti i izvrsnu efikasnost na brodovima, kamp kućicama, motorima i sl.
PH Detailing d.o.o. je ekskluzivni uvoznik za Globo Autokosmetik proizvode u Republici Hrvatskoj.

◘ 500ml pakiranje
◘ Efikasno i brzo rješenje
◘ Sigurno za sve površine

Stanje: Na zalihi SKU: 00730 Kategorija: Marka:
  • Opis
  • Recenzije (0)
  • Upute za upotrebu

Opis

Globo Autokosmetik HighSpeed Politur je pametno rješenje za brzinsko poliranje vozila koja zahtjevaju takve radnje, poput vozila na sajmovima, static displayu, Auto Showima, brodova, kamp prikolica i sl.
Izvrsna tehnologija iza HighSpeed Politura omogućila je spajanje sintetičkih komponenti sa srednje-blagom pastom za poliranje pa se tako u jednom koraku površina može osvježiti kako bi joj se vratio sjaj i u isti tren zaštiti kako bi taj sjaj potrajao što duže.
HighSpeed Politur je siguran za sve površine, i ne ostavlja tragove na gumama ili crnim plastikama eksterijera, a i vrlo je ugodnog mirisa.

Globo Autokosmetik je najstariji brand proizvoda za njegu vozila, a njihova tradicija seže u daleku 1878. godinu kada je Globo Autokosmetik započeo sa proizvodnjom paste za poliranje kroma. 
140 godina tradicije koja stoji iz Globo Autokosmetika garantira izvrsnost i vrlo visoku učinkovitost kod svih proizvoda. 
Bitno je napomenuti da je Globo Autokosmetik prvi izbor vlasnika i ljubitelja klasičnih i raritetnih automobila na njemačkom tržištu, gdje vrijednost vozila nerijetko dostiže preko nekoliko milijuna eura, što je najbolji mogući dokaz kvalitete samih proizvoda. 

Recenzije

Još nema recenzija.


Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

  1. Površinu očistiti od krupnije nečistoće.
  2. Našpricati HighSpeed Politur na površinu i potrebnim pritiskom brisati sa suhom i čistom krpom od mikrofibre.
  3. Nakon zadovoljavajućeg rezultata višak obrisati sa suhom i čistom krpom od mikrofibre.
  4. Proizvod ne koristiti na dirketnom suncu ili na vrućim površinama.
Uspješno dodan proizvod u košaricu: