Globo Autokosmetik HighSpeed Politur 500ml

-25%

Globo Autokosmetik HighSpeed Politur 500ml

160.00kn 120.00kn

Srednje-fina pasta za poliranje i quick detailer u jednom. Odličan izbor za osvježavanje boje na vozilima gdje je potrebna brzina i prilagodljivost, a valja napomenuti i izvrsnu efikasnost na brodovima, kamp kućicama, motorima i sl.
PH Detailing d.o.o. je ekskluzivni uvoznik za Globo Autokosmetik proizvode u Republici Hrvatskoj.

◘ 500ml pakiranje
◘ Efikasno i brzo rješenje
◘ Sigurno za sve površine

Stanje: Na zalihi SKU: 00730 Kategorija: Marka:
  • Opis
  • Dodatne informacije
  • Recenzije (0)
  • Upute za upotrebu

Opis

Globo Autokosmetik HighSpeed Politur je pametno rješenje za brzinsko poliranje vozila koja zahtjevaju takve radnje, poput vozila na sajmovima, static displayu, Auto Showima, brodova, kamp prikolica i sl.
Izvrsna tehnologija iza HighSpeed Politura omogućila je spajanje sintetičkih komponenti sa srednje-blagom pastom za poliranje pa se tako u jednom koraku površina može osvježiti kako bi joj se vratio sjaj i u isti tren zaštiti kako bi taj sjaj potrajao što duže.
HighSpeed Politur je siguran za sve površine, i ne ostavlja tragove na gumama ili crnim plastikama eksterijera, a i vrlo je ugodnog mirisa.

Globo Autokosmetik je najstariji brand proizvoda za njegu vozila, a njihova tradicija seže u daleku 1878. godinu kada je Globo Autokosmetik započeo sa proizvodnjom paste za poliranje kroma. 
140 godina tradicije koja stoji iz Globo Autokosmetika garantira izvrsnost i vrlo visoku učinkovitost kod svih proizvoda. 
Bitno je napomenuti da je Globo Autokosmetik prvi izbor vlasnika i ljubitelja klasičnih i raritetnih automobila na njemačkom tržištu, gdje vrijednost vozila nerijetko dostiže preko nekoliko milijuna eura, što je najbolji mogući dokaz kvalitete samih proizvoda. 

Dodatne informacije

Težina 540 g

Recenzije

Još nema recenzija.


Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

  1. Površinu očistiti od krupnije nečistoće.
  2. Našpricati HighSpeed Politur na površinu i potrebnim pritiskom brisati sa suhom i čistom krpom od mikrofibre.
  3. Nakon zadovoljavajućeg rezultata višak obrisati sa suhom i čistom krpom od mikrofibre.
  4. Proizvod ne koristiti na dirketnom suncu ili na vrućim površinama.