Globo Autokosmetik Holder 3D

-44%

Globo Autokosmetik Holder 3D

80.00kn 45.00kn

Praktičan izum iz Globo Autokosmetik laboratorija. Držač krpice i aplikatora za keramičke premaze. Daleko praktičnija opcija od držanja rukom zbog manje opasnosti od ispadanja bloka i krpice na pod tokom rada.
PH Detailing d.o.o. je ekskluzivni uvoznik za Globo Autokosmetik proizvode u Republici Hrvatskoj.

◘ Robusna plastika
◘ Univerzalna za sve blokove
◘ 3D print

Stanje: Na zalihi SKU: 00738 Kategorije: , Marka:
  • Opis
  • Dodatne informacije
  • Recenzije (0)
  • Upute za upotrebu

Opis

Globo Autokosmetik Holder 3D je vrlo praktičan proizvod koji pomaže prilikom smještaja suede krpice na blok za aplikaciju keramičkih premaza. Holder 3D je univerzalne veličine i na dosadašnjim testovima smo uspjeli iskoristiti krpice i blokove od svih proizvođača na domaćem tržištu.
Holder 3D je napravljen od robusne plastike te je vrlo lagan, a pravilnim smještajem bloka i krpice ne postoji opasnost od grebanja laka.

Globo Autokosmetik je najstariji brand proizvoda za njegu vozila, a njihova tradicija seže u daleku 1878. godinu kada je Globo Autokosmetik započeo sa proizvodnjom paste za poliranje kroma. 
140 godina tradicije koja stoji iz Globo Autokosmetika garantira izvrsnost i vrlo visoku učinkovitost kod svih proizvoda. 
Bitno je napomenuti da je Globo Autokosmetik prvi izbor vlasnika i ljubitelja klasičnih i raritetnih automobila na njemačkom tržištu, gdje vrijednost vozila nerijetko dostiže preko nekoliko milijuna eura, što je najbolji mogući dokaz kvalitete samih proizvoda. 

Dodatne informacije

Težina 17 g

Recenzije

Još nema recenzija.


Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

  1. Krpicu stavite na spužvasti aplikator te ih zajedno postavite u držač.
  2. Pripazite oko pravilnog razmaka kod aplikacije premaza na uskim konturama vozila.