Globo Autokosmetik Holder 3D

Globo Autokosmetik Holder 3D

80.00kn

Praktičan izum iz Globo Autokosmetik laboratorija. Držač krpice i aplikatora za keramičke premaze. Daleko praktičnija opcija od držanja rukom zbog manje opasnosti od ispadanja bloka i krpice na pod tokom rada.
PH Detailing d.o.o. je ekskluzivni uvoznik za Globo Autokosmetik proizvode u Republici Hrvatskoj.

◘ Robusna plastika
◘ Univerzalna za sve blokove
◘ 3D print

Stanje: Na zalihi SKU: 00738 Kategorije: , Marka:
  • Opis
  • Recenzije (0)
  • Upute za upotrebu

Opis

Globo Autokosmetik Holder 3D je vrlo praktičan proizvod koji pomaže prilikom smještaja suede krpice na blok za aplikaciju keramičkih premaza. Holder 3D je univerzalne veličine i na dosadašnjim testovima smo uspjeli iskoristiti krpice i blokove od svih proizvođača na domaćem tržištu.
Holder 3D je napravljen od robusne plastike te je vrlo lagan, a pravilnim smještajem bloka i krpice ne postoji opasnost od grebanja laka.

Globo Autokosmetik je najstariji brand proizvoda za njegu vozila, a njihova tradicija seže u daleku 1878. godinu kada je Globo Autokosmetik započeo sa proizvodnjom paste za poliranje kroma. 
140 godina tradicije koja stoji iz Globo Autokosmetika garantira izvrsnost i vrlo visoku učinkovitost kod svih proizvoda. 
Bitno je napomenuti da je Globo Autokosmetik prvi izbor vlasnika i ljubitelja klasičnih i raritetnih automobila na njemačkom tržištu, gdje vrijednost vozila nerijetko dostiže preko nekoliko milijuna eura, što je najbolji mogući dokaz kvalitete samih proizvoda. 

Recenzije

Još nema recenzija.


Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

  1. Krpicu stavite na spužvasti aplikator te ih zajedno postavite u držač.
  2. Pripazite oko pravilnog razmaka kod aplikacije premaza na uskim konturama vozila.
Uspješno dodan proizvod u košaricu: