Globo Autokosmetik Hybrid Politur 250ml

-37%

Globo Autokosmetik Hybrid Politur 250ml

95.00kn

Izvrsno rješenje za ručno poliranje svih vrsta vozila. Hibridna tehnologija kombinira polituru srednje-fine gradacije, a sintetičke komponente štite lak svojom hidrofobnom zaštitom, a sve to u jednom potezu.
PH Detailing d.o.o. je ekskluzivni uvoznik za Globo Autokosmetik proizvode u Republici Hrvatskoj.

◘ 250ml pakiranje
◘ Osvježava boju vozila 
◘ 
Vrlo jednostavno za korištenje

Availability: Na zalihi SKU: 00728 Kategorija: Marka:
Vidi košaricu

Opis

Globo Autokosmetik Hybrid Politur donosi rješenje za ručno poliranje vozila. Hibridna tehnologija omogućuje u jednom koraku poliranje i zaštitu površine. I ovdje ne govorimo o “poliranju” gdje se lak malčice zasjaji, ovdje govorimo o srednje-finim abrazivima koji su sposobni skinuti i mrlje od vodenog kamenca, bez da oštete površinu.
Nakon aplikacije vozilo poprima mokar izgled, tzv. wet look, a površine su zaštićene hidrofobnom zaštitom na nekoliko mjeseci.
Proizvod ne ostavlja mrlje po plastikama i gumenim obrubima.

Globo Autokosmetik je najstariji brand proizvoda za njegu vozila, a njihova tradicija seže u daleku 1878. godinu kada je Globo Autokosmetik započeo sa proizvodnjom paste za poliranje kroma. 
140 godina tradicije koja stoji iz Globo Autokosmetika garantira izvrsnost i vrlo visoku učinkovitost kod svih proizvoda. 
Bitno je napomenuti da je Globo Autokosmetik prvi izbor vlasnika i ljubitelja klasičnih i raritetnih automobila na njemačkom tržištu, gdje vrijednost vozila nerijetko dostiže preko nekoliko milijuna eura, što je najbolji mogući dokaz kvalitete samih proizvoda. 

Dodatne informacije

Težina 270 g

Recenzije

Još nema recenzija.


Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

  1. Vozilo temeljito očistiti i osušiti.
  2. Proizvod aplicirati aplikatorom ili Globo spužvom za ručno poliranje.
  3. Višak proizvoda obrisati suhom i čistom krpom od mikrofibre.