Globo Autokosmetik Hybrid Politur 250ml

Globo Autokosmetik Hybrid Politur 250ml

150.00kn

Izvrsno rješenje za ručno poliranje svih vrsta vozila. Hibridna tehnologija kombinira polituru srednje-fine gradacije, a sintetičke komponente štite lak svojom hidrofobnom zaštitom, a sve to u jednom potezu.
PH Detailing d.o.o. je ekskluzivni uvoznik za Globo Autokosmetik proizvode u Republici Hrvatskoj.

◘ 250ml pakiranje
◘ Osvježava boju vozila 
◘ 
Vrlo jednostavno za korištenje

Stanje: Na zalihi SKU: 00728 Kategorija: Marka:
  • Opis
  • Recenzije (0)
  • Upute za upotrebu

Opis

Globo Autokosmetik Hybrid Politur donosi rješenje za ručno poliranje vozila. Hibridna tehnologija omogućuje u jednom koraku poliranje i zaštitu površine. I ovdje ne govorimo o “poliranju” gdje se lak malčice zasjaji, ovdje govorimo o srednje-finim abrazivima koji su sposobni skinuti i mrlje od vodenog kamenca, bez da oštete površinu.
Nakon aplikacije vozilo poprima mokar izgled, tzv. wet look, a površine su zaštićene hidrofobnom zaštitom na nekoliko mjeseci.
Proizvod ne ostavlja mrlje po plastikama i gumenim obrubima.

Globo Autokosmetik je najstariji brand proizvoda za njegu vozila, a njihova tradicija seže u daleku 1878. godinu kada je Globo Autokosmetik započeo sa proizvodnjom paste za poliranje kroma. 
140 godina tradicije koja stoji iz Globo Autokosmetika garantira izvrsnost i vrlo visoku učinkovitost kod svih proizvoda. 
Bitno je napomenuti da je Globo Autokosmetik prvi izbor vlasnika i ljubitelja klasičnih i raritetnih automobila na njemačkom tržištu, gdje vrijednost vozila nerijetko dostiže preko nekoliko milijuna eura, što je najbolji mogući dokaz kvalitete samih proizvoda. 

Recenzije

Još nema recenzija.


Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

  1. Vozilo temeljito očistiti i osušiti.
  2. Proizvod aplicirati aplikatorom ili Globo spužvom za ručno poliranje.
  3. Višak proizvoda obrisati suhom i čistom krpom od mikrofibre.
Uspješno dodan proizvod u košaricu: