Globo Autokosmetik Interior Cleaner 500ml

-27%

Globo Autokosmetik Interior Cleaner 500ml

110.00kn 80.00kn

Čistač za površine interijera sa posebnom formulacijom za najosjetljivije površine interijera.
PH Detailing d.o.o. je ekskluzivni uvoznik za Globo Autokosmetik proizvode u Republici Hrvatskoj.

◘ 500ml pakiranje
◘ Visoke efikasnosti
◘ Ugodnog mirisa

Stanje: Na zalihi SKU: 00721 Kategorije: , , Marka:
  • Opis
  • Dodatne informacije
  • Recenzije (0)
  • Upute za upotrebu

Opis

Globo Autokosmetik Interior Reiniger je sredstvo specijalno dizajnirano za osjetljive površine interijera. Uz samu moć čišćenja svih površina interijera, uključujući i najosjetljivije plastike i kožne dijelove, Interior Cleaner sadrži formulaciju za obnovu boja uz ostavljanje suptilnog mat sjaja.
Proizvod se može koristiti i na površinama koje su od specijalne važnosti i cijene na luksuznim vozilima, bez straha od promjene teksture ili boje same površine. Antistatičan je i odbija prljavštinu te ne sadrži otapala.

Globo Autokosmetik je najstariji brand proizvoda za njegu vozila, a njihova tradicija seže u daleku 1878. godinu kada je Globo Autokosmetik započeo sa proizvodnjom paste za poliranje kroma. 
140 godina tradicije koja stoji iz Globo Autokosmetika garantira izvrsnost i vrlo visoku učinkovitost kod svih proizvoda. 
Bitno je napomenuti da je Globo Autokosmetik prvi izbor vlasnika i ljubitelja klasičnih i raritetnih automobila na njemačkom tržištu, gdje vrijednost vozila nerijetko dostiže preko nekoliko milijuna eura, što je najbolji mogući dokaz kvalitete samih proizvoda.  

Dodatne informacije

Težina 583 g

Recenzije

Još nema recenzija.


Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

  1. Ukoliko je potrebno ukloniti krupnu nečistoću usisavanjem.
  2. Našpricati proizvod na krpu ili na površinu te čistiti do željenog rezultata. Nakon procesa još jednom očistiti suhom i čistom krpom od mikrofibre .
  3. Ne koristiti na direktnom suncu ili na vrućim površinama.