Globo Autokosmetik Lack Cleaner 500ml

-58%

Globo Autokosmetik Lack Cleaner 500ml

50.00kn

Lack Cleaner je izvrsno sredstvo za uklanjanje masnoća, silikona i nečistoća prije nanošenja zaštite. Također je odličan izbor kao kontrolni sprej tokom procesa poliranja vozila.
PH Detailing d.o.o. je ekskluzivni uvoznik za Globo Autokosmetik proizvode u Republici Hrvatskoj.

◘ 500ml pakiranje
◘ Uklanja masnoće i silikone
◘ Siguran za sve površine

Availability: Na zalihi SKU: 00719 Kategorije: , Marka:
Vidi košaricu

Opis

Globo Autokosmetik Lack Reiniger je proizvod namijenjen pripremi površine prije nanošenja voska ili za kontrolu stanja tokom poliranja.
Tokom rada na lakiranim površinama često ostaju masnoće, otisci, prašina i sl., što nam može stvoriti problem kod nanošenja voska, sealanta ili još osjetljivijeg keramičkog premaza.
Lack Reiniger, odnosno Lack Cleaner, nježno će očistiti površinu i ukloniti sve ostatke masnoće, silikona i prljavštine s nje i ostaviti je kristalno čistom. Aplikacija je jednostavna, a proizvod iza sebe ne ostavlja nikakve tragove ili mrlje.

Globo Autokosmetik je najstariji brand proizvoda za njegu vozila, a njihova tradicija seže u daleku 1878. godinu kada je Globo Autokosmetik započeo sa proizvodnjom paste za poliranje kroma. 
140 godina tradicije koja stoji iz Globo Autokosmetika garantira izvrsnost i vrlo visoku učinkovitost kod svih proizvoda. 
Bitno je napomenuti da je Globo Autokosmetik prvi izbor vlasnika i ljubitelja klasičnih i raritetnih automobila na njemačkom tržištu, gdje vrijednost vozila nerijetko dostiže preko nekoliko milijuna eura, što je najbolji mogući dokaz kvalitete samih proizvoda.  

Dodatne informacije

Težina 531 g

Recenzije

Još nema recenzija.


Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

  1. Proizvod našpricati na željenu površinu te obrisati suhom i čistom krpom od mikrofibre.
  2. Ne nanositi na direktnom suncu ili na vruću površinu.