Globo Autokosmetik Matt&Folie Detailer 500ml

Globo Autokosmetik Matt&Folie Detailer 500ml

160.00kn

Quick detailer za vozila prekrivena matt folijama ili matt lakom. Pruža zaštitu i nježno čisti površine, bez opasnosti od oštećenja folije ili ostavljanja sjaja.
PH Detailing d.o.o. je ekskluzivni uvoznik za Globo Autokosmetik proizvode u Republici Hrvatskoj.
◘ 500ml pakiranje
◘ Siguran za sve folije
◘ Hidrofoban

Stanje: Na zalihi SKU: 00727 Kategorija: Marka:
  • Opis
  • Dodatne informacije
  • Recenzije (0)
  • Upute za upotrebu

Opis

Globo Autokosmetik Matt&Folien Detailer 500ml je quick detailer posebne formulacije za rad sa vozilima koja na sebi imaju foliju, ili su bojana u matt boje.
Matt&Folien detailer će nježno očistiti i zaštiti površinu, bez opasnosti od oštećenja ili nagrizanja folije, a na kraju cijele priče neće poremetiti matt izgled vozila. Iza sebe ostavlja zaštitni hidrofobni sloj. Ne sadrži otapala opasna za folije i njihovu dugotrajnost.

Globo Autokosmetik je najstariji brand proizvoda za njegu vozila, a njihova tradicija seže u daleku 1878. godinu kada je Globo Autokosmetik započeo sa proizvodnjom paste za poliranje kroma. 
140 godina tradicije koja stoji iz Globo Autokosmetika garantira izvrsnost i vrlo visoku učinkovitost kod svih proizvoda. 
Bitno je napomenuti da je Globo Autokosmetik prvi izbor vlasnika i ljubitelja klasičnih i raritetnih automobila na njemačkom tržištu, gdje vrijednost vozila nerijetko dostiže preko nekoliko milijuna eura, što je najbolji mogući dokaz kvalitete samih proizvoda. 

Dodatne informacije

Težina 568 g

Recenzije

Još nema recenzija.


Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

  1. Vozilo očistiti.
  2. Nasprejati na mokro ili suho vozilo, 2-3 špricanja po elementu.
  3. Proizvod utrljati suhom ili čistom krpom od mikrofibre.
  4. Ne nanositi na direktnom suncu ili vrućim površinama.