Globo Autokosmetik Matt&Folie Detailer 500ml

Globo Autokosmetik Matt&Folie Detailer 500ml

160.00kn

Quick detailer za vozila prekrivena matt folijama ili matt lakom. Pruža zaštitu i nježno čisti površine, bez opasnosti od oštećenja folije ili ostavljanja sjaja.
PH Detailing d.o.o. je ekskluzivni uvoznik za Globo Autokosmetik proizvode u Republici Hrvatskoj.
◘ 500ml pakiranje
◘ Siguran za sve folije
◘ Hidrofoban

Stanje: Na zalihi SKU: 00727 Kategorija: Marka:
  • Opis
  • Recenzije (0)
  • Upute za upotrebu

Opis

Globo Autokosmetik Matt&Folien Detailer 500ml je quick detailer posebne formulacije za rad sa vozilima koja na sebi imaju foliju, ili su bojana u matt boje.
Matt&Folien detailer će nježno očistiti i zaštiti površinu, bez opasnosti od oštećenja ili nagrizanja folije, a na kraju cijele priče neće poremetiti matt izgled vozila. Iza sebe ostavlja zaštitni hidrofobni sloj. Ne sadrži otapala opasna za folije i njihovu dugotrajnost.

Globo Autokosmetik je najstariji brand proizvoda za njegu vozila, a njihova tradicija seže u daleku 1878. godinu kada je Globo Autokosmetik započeo sa proizvodnjom paste za poliranje kroma. 
140 godina tradicije koja stoji iz Globo Autokosmetika garantira izvrsnost i vrlo visoku učinkovitost kod svih proizvoda. 
Bitno je napomenuti da je Globo Autokosmetik prvi izbor vlasnika i ljubitelja klasičnih i raritetnih automobila na njemačkom tržištu, gdje vrijednost vozila nerijetko dostiže preko nekoliko milijuna eura, što je najbolji mogući dokaz kvalitete samih proizvoda. 

Recenzije

Još nema recenzija.


Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

  1. Vozilo očistiti.
  2. Nasprejati na mokro ili suho vozilo, 2-3 špricanja po elementu.
  3. Proizvod utrljati suhom ili čistom krpom od mikrofibre.
  4. Ne nanositi na direktnom suncu ili vrućim površinama.
Uspješno dodan proizvod u košaricu: