Globo Autokosmetik Restorer Politur 250ml

Globo Autokosmetik Restorer Politur 250ml

165.00kn

Ručna politura za starija i classic vozila koja su primarno bojana sa akrilnim bojama. Sadrži jače abrazive za poliranje kako bi uspješno osvježila i vrlo zapuštene lakove, te iza sebe ostavlja sloj sintetičke dugotrajne zaštite. Može se koristiti i na brodovima, zrakoplovima, kamp kućicama i sl.
PH Detailing d.o.o. je ekskluzivni uvoznik za Globo Autokosmetik proizvode u Republici Hrvatskoj.

◘ 250ml
◘ Za classic aute
◘ Jednostavan za korištenje

Stanje: Na zalihi SKU: 00731 Kategorija: Marka:
  • Opis
  • Dodatne informacije
  • Recenzije (0)
  • Upute za upotrebu

Opis

Globo Autokosmetik Restorer Politur je posebno dizajnirana i formulirana pasta za starija i classic vozila, posebice sa akrilnim bojama. Za razliku od Hybrid Politura, ovdje je riječ o grubljim abrazivima koji su potrebni za osvježavanje akrilnih boja, kako na vozilima tako i na brodovima, kamionima, kamp prikolicama i sl.
Restorer Politur sadrži sintetičku komponentu zaštite, te će se u procesu poliranja površina odmah i zaštititi slojem zaštite kako bi što duže ostala čista i sjajna.

Globo Autokosmetik je najstariji brand proizvoda za njegu vozila, a njihova tradicija seže u daleku 1878. godinu kada je Globo Autokosmetik započeo sa proizvodnjom paste za poliranje kroma. 
140 godina tradicije koja stoji iz Globo Autokosmetika garantira izvrsnost i vrlo visoku učinkovitost kod svih proizvoda. 
Bitno je napomenuti da je Globo Autokosmetik prvi izbor vlasnika i ljubitelja klasičnih i raritetnih automobila na njemačkom tržištu, gdje vrijednost vozila nerijetko dostiže preko nekoliko milijuna eura, što je najbolji mogući dokaz kvalitete samih proizvoda. 

Dodatne informacije

Težina 281 g

Recenzije

Još nema recenzija.


Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

  1. Vozilo temeljito očistiti i osušiti.
  2. Proizvod aplicirati aplikatorom ili Globo spužvom za ručno poliranje.
  3. Višak proizvoda obrisati suhom i čistom krpom od mikrofibre.