Globo Autokosmetik Restorer Politur 250ml

Globo Autokosmetik Restorer Politur 250ml

165.00kn

Ručna politura za starija i classic vozila koja su primarno bojana sa akrilnim bojama. Sadrži jače abrazive za poliranje kako bi uspješno osvježila i vrlo zapuštene lakove, te iza sebe ostavlja sloj sintetičke dugotrajne zaštite. Može se koristiti i na brodovima, zrakoplovima, kamp kućicama i sl.
PH Detailing d.o.o. je ekskluzivni uvoznik za Globo Autokosmetik proizvode u Republici Hrvatskoj.

◘ 250ml
◘ Za classic aute
◘ Jednostavan za korištenje

Stanje: Na zalihi SKU: 00731 Kategorija: Marka:
  • Opis
  • Recenzije (0)
  • Upute za upotrebu

Opis

Globo Autokosmetik Restorer Politur je posebno dizajnirana i formulirana pasta za starija i classic vozila, posebice sa akrilnim bojama. Za razliku od Hybrid Politura, ovdje je riječ o grubljim abrazivima koji su potrebni za osvježavanje akrilnih boja, kako na vozilima tako i na brodovima, kamionima, kamp prikolicama i sl.
Restorer Politur sadrži sintetičku komponentu zaštite, te će se u procesu poliranja površina odmah i zaštititi slojem zaštite kako bi što duže ostala čista i sjajna.

Globo Autokosmetik je najstariji brand proizvoda za njegu vozila, a njihova tradicija seže u daleku 1878. godinu kada je Globo Autokosmetik započeo sa proizvodnjom paste za poliranje kroma. 
140 godina tradicije koja stoji iz Globo Autokosmetika garantira izvrsnost i vrlo visoku učinkovitost kod svih proizvoda. 
Bitno je napomenuti da je Globo Autokosmetik prvi izbor vlasnika i ljubitelja klasičnih i raritetnih automobila na njemačkom tržištu, gdje vrijednost vozila nerijetko dostiže preko nekoliko milijuna eura, što je najbolji mogući dokaz kvalitete samih proizvoda. 

Recenzije

Još nema recenzija.


Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

  1. Vozilo temeljito očistiti i osušiti.
  2. Proizvod aplicirati aplikatorom ili Globo spužvom za ručno poliranje.
  3. Višak proizvoda obrisati suhom i čistom krpom od mikrofibre.
Uspješno dodan proizvod u košaricu: