Globo Autokosmetik Universal Cleaner 500ml

Popularno
-29%

Globo Autokosmetik Universal Cleaner 500ml

70.00Kn 50.00Kn

Univerzalni čistač posebne kompatibilnosti sa površinama interijera i eksterijera, sa posebnim naglaskom na najosjetljivije površine poput tkanina krovova.
PH Detailing d.o.o. je ekskluzivni uvoznik za Globo Autokosmetik proizvode u Republici Hrvatskoj.

◘ 500ml pakiranje
◘ Siguran i učinkovit
◘ Ugodnog mirisa

Na zalihi

SKU: 00718 Kategorije: ,
  • Opis
  • Upute za upotrebu
  • Recenzije (0)

Opis proizvoda

Globo Autkosmetik Universal Reiniger je univerzalni čistač posebne kompatibilnosti sa svim površinama interijera i eksterijera. Ovaj proizvod nudi izuzetno učinkovito, a opet jednostavno, rješenje za brzo čišćenje i održavanje željenih površina.
Bez problema će očistiti površine eksterijera uključujući krom, pleksiglas, plastike, lak, stakla, i sl.
U interijeru može očistiti svaku površinu od plastike, tkanine, kože, krovova, platna, tepiha i sl.

Globo Autokosmetik je najstariji brand proizvoda za njegu vozila, a njihova tradicija seže u daleku 1878. godinu kada je Globo Autokosmetik započeo sa proizvodnjom paste za poliranje kroma. 
140 godina tradicije koja stoji iz Globo Autokosmetika garantira izvrsnost i vrlo visoku učinkovitost kod svih proizvoda. 
Bitno je napomenuti da je Globo Autokosmetik prvi izbor vlasnika i ljubitelja klasičnih i raritetnih automobila na njemačkom tržištu, gdje vrijednost vozila nerijetko dostiže preko nekoliko milijuna eura, što je najbolji mogući dokaz kvalitete samih proizvoda.  

  1. Površine čistiti ovisno o zaprljanju. Ukoliko je riječ o redovnim čišćenjima dovoljno je proizvod našpricati na krpu, ili na površinu, prebrisati je dok ne postane čista, a zatim prebrisati drugom, suhom i čistom, krpom.
  2. Ukoliko se radi o teže zaprljanoj površini, proizvod našpricati, ostaviti 2-3 minute, zatim obrisati i osušiti drugom krpom. Po potrebi usisati površinu.
  3. Ne koristiti na direktnom suncu ili na vrućim površinama.

Recenzije

Još nema recenzija.


Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.