Globo Autokosmetik Universal Cleaner 500ml

Globo Autokosmetik Universal Cleaner 500ml

70.00kn

Univerzalni čistač posebne kompatibilnosti sa površinama interijera i eksterijera, sa posebnim naglaskom na najosjetljivije površine poput tkanina krovova.
PH Detailing d.o.o. je ekskluzivni uvoznik za Globo Autokosmetik proizvode u Republici Hrvatskoj.

◘ 500ml pakiranje
◘ Siguran i učinkovit
◘ Ugodnog mirisa

Stanje: Nema na zalihi SKU: 00718 Kategorije: , Marka:
  • Opis
  • Dodatne informacije
  • Recenzije (0)
  • Upute za upotrebu

Opis

Globo Autkosmetik Universal Reiniger je univerzalni čistač posebne kompatibilnosti sa svim površinama interijera i eksterijera. Ovaj proizvod nudi izuzetno učinkovito, a opet jednostavno, rješenje za brzo čišćenje i održavanje željenih površina.
Bez problema će očistiti površine eksterijera uključujući krom, pleksiglas, plastike, lak, stakla, i sl.
U interijeru može očistiti svaku površinu od plastike, tkanine, kože, krovova, platna, tepiha i sl.

Globo Autokosmetik je najstariji brand proizvoda za njegu vozila, a njihova tradicija seže u daleku 1878. godinu kada je Globo Autokosmetik započeo sa proizvodnjom paste za poliranje kroma. 
140 godina tradicije koja stoji iz Globo Autokosmetika garantira izvrsnost i vrlo visoku učinkovitost kod svih proizvoda. 
Bitno je napomenuti da je Globo Autokosmetik prvi izbor vlasnika i ljubitelja klasičnih i raritetnih automobila na njemačkom tržištu, gdje vrijednost vozila nerijetko dostiže preko nekoliko milijuna eura, što je najbolji mogući dokaz kvalitete samih proizvoda.  

Dodatne informacije

Težina 605 g

Recenzije

Još nema recenzija.


Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

  1. Površine čistiti ovisno o zaprljanju. Ukoliko je riječ o redovnim čišćenjima dovoljno je proizvod našpricati na krpu, ili na površinu, prebrisati je dok ne postane čista, a zatim prebrisati drugom, suhom i čistom, krpom.
  2. Ukoliko se radi o teže zaprljanoj površini, proizvod našpricati, ostaviti 2-3 minute, zatim obrisati i osušiti drugom krpom. Po potrebi usisati površinu.
  3. Ne koristiti na direktnom suncu ili na vrućim površinama.