InnovaCar D2 Check 500ml odmašćivač

15.80 (119.05 kn)

InnovaCar D2 Check 500ml odmašćivač je sredstvo za uklanjanje voska, odnosno sredstvo za odmašćivanje uljnih ostataka, kao što su vosak, punila ili masti.

InnovaCar D2 Check 500ml odmašćivač:
◘ 500ml
◘ pH 9.00
◘ Inovativna formula

Availability: Na zalihi SKU: 01853 Kategorije: , , Marka:
Vidi košaricu

Opis

InnovaCar D2 Check 500ml odmašćivač je sredstvo za uklanjanje voska, odnosno sredstvo za odmašćivanje uljnih ostataka, kao što su vosak, punila ili masti. Služi za različite namjene: tretman koji provjerava provedeno poliranje, primjenjiv čak i prije mogućeg premazivanja, ili nakon toga kao korektor, u slučaju naknadnih znakova nanotehnološke zaštite.

InnovaCar D2 Check 500ml odmašćivač sporije isparava što mu daje duži učinak od IPA izopropilnog alkohola.
Čisti površine od uljanih i masnih ostataka prethodno nanesene paste ili voska. Vrlo često, ova vrsta ostataka je otporna na normalno pranje i, čak i u malim količinama, može ometati nanošenje premaza, čime se smanjuje njegov učinak.
Služi kao korektor tragova, vrijedan je saveznik koji se koristi nakon nanošenja premaza u slučaju tragova uzrokovanih pogreškama u nanošenju ili naglim sušenjem uslijed jake topline.
Tijekom prvog sata od nanošenja premaza, uz korištenje D2 Check-a, moguće je ukloniti trag i ponovno primijeniti zaštitnu nanotehnologiju na tretiranom području. Na taj se način izbjegava ponavljanje radova na automobilu i čuva kvaliteta konačnog rezultata.

Prosječna potrošnja: 150 ml po vozilu.

Sažeti tehnički podaci:

  1. Djelovanje čišćenja: 5/5
  2. Uklanjanje punila i masti: DA
  3. pH: 9,00

 

1 recenzija za InnovaCar D2 Check 500ml odmašćivač

  1. 5 od 5

    mladen.belobaba (Potvrđen vlasnik)

    Odlican proizvod, odradi za što je namijenjen, povoljna cijena, preporuka.


Napiši recenziju