Innovacar H2O Coat 1L sredstvo za hidrofobnost

149.00kn

Innovacar H2O Coat 1L sredstvo za hidrofobnost pruža zaštitu nakon pranja vozila na način da se našprica na mokro vozilo te ispere. Ostavlja izrazito hidrofoban sloj zaštite i sjaja, a izuzetno je jednostavan za korištenje. Odličan za zimske mjesece i održavanje postojeće zaštite.

Innovacar H2O Coat 1L sredstvo za hidrofobnost:
◘ 1L
◘ Našpricaj – isperi metoda
◘ Siguran za sve površine

Availability: Nema na zalihi SKU: 01272 Kategorija: Marka:

Opis

Innovacar H2O Coat 1L sredstvo za hidrofobnost je inovativan proizvod iz Innovacar linije koji na vrlo jednostavan način štiti lakirane površine vozila bez potrebe za brisanjem.
H2O Coat radi na način da ga se našprica na mokar auto nakon pranja te se ispere mlazom vode. Zahvaljujući svojoj formulaciji H2O Coat se odmah veže s površinom te ostavlja izuzetno hidrofoban i sjajan sloj zaštite na površinama eksterijera vozila.

Innovacar H2O Coat 1L sredstvo za hidrofobnost stvara zaštitnu barijeru na laku, staklima, felgama i svim ostalima površinama eksterijera koje se tretiraju.
Odličan izbor za održavanje već postojećih zaštita, voskova, keramičkim premaza i slično.

Recenzije

Još nema recenzija.


Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Innovacar H2O Coat 1L sredstvo za hidrofobnost:

  1. Držati van dohvata djece!
  2. Može se razrijediti 1:1 – 1:3
  3. Našpricati na mokru površinu (npr. auto se oprao, te se krenulo na ispiranje, nakon ispiranja se ne ide sušiti ručnikom već se šprica H2O Coat)
  4. Isprati mlazom vode.
  5. Ukoliko je negdje ostalo tragova vode osušiti ručnikom.