Innovacar S2 Foamy 1L šampon za predpranje

129.00kn

Innovacar S2 Foamy 1L šampon za predpranje je izvrstan šampon s bogatom i gustom pjenom koji se može koristiti za klasično pranje, ili kao aktivna pjena za predpranje. Revolucionarna patentirana formula sa aktivnim enzimima omogućava izuzetno dobro čišćenje uz minimalan napor.
Innovacar je luksuzni brand FraBer-a.

Innovacar S2 Foamy 1L šampon za predpranje:
◘ 1L tekućine
◘ Sa aktivnim enzimima
◘ Kao šampon ili predpranje

Availability: Na zalihi SKU: 01251 Kategorija: Marka:
Vidi košaricu

Opis

Innovacar S2 Foamy 1L šampon za predpranje je neutralni šampon za predpranje s enzimima koji omogućavaju izuzetnu moć čišćenja, uz pH neutralnu formulu. Možemo ga deklarirati i kao aktivnu pjenu, snow foam.

S2 Foamy je prvi čistač na svijetu baziran na formuli aktivnih enzima koji dubinski prodiru u nečistoću (Patent br. 14730984.3).
Innovacar S2 Foamy 1L šampon za predpranje uklanja i najtvrdokorniju organsku nečistoću s eksterijera vozila, a zahvaljujući enzimima koji mogu nekoliko puta djelovati na istu molekulu nečistoće garantirana je učinkovitost u svim uvjetima, uz očuvanje svih postojećih premaza koji će nakon tretmana trajati još duže.

Unikatna formula stvara gustu pjenu koja se lijepi za površinu vozila na poduže vrijeme, te je u potpunosti sigurna za sve površine interijera i eksterijera, a pogotovo je sigurna za plastične “lajsne” koje će maksimalno očuvati zahvaljujući svojim površinskim reaktantima na biljnoj bazi.

 

Recenzije

Još nema recenzija.


Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Innovacar S2 Foamy 1L šampon za predpranje:

  1. Držati dalje od dohvata djece!
  2. Ne koristiti na direktnom suncu ili površini izloženoj suncu.
  3. Koristi se u slijedećim omjerima:
    Za ručno pranje: 20-40ml u kantu od 10 litara, ili do 1:500 za redovita pranja
    Za foam lance: 1:12 – 1:25
    Za redovno predpranje: 1:20 u ručnu špricu