Kenotek Keno 4000 5L aktivna pjena

29.20 (220.01 kn)

Kenotek Keno 4000 5L aktivna pjena je visoko učinkovita aktivna pjena, snow foam, koja s lakoćom skida dnevne nečistoće, kao i prljavštinu s radnih vozila.

Kenotek Keno 4000 5L aktivna pjena:
◘ 5 litarsko pakiranje
◘ S lakoćom skida kukce i organske nečistoće
◘ Odličan izbor za pranje kamionskih cerada

Availability: Nema na zalihi SKU: 00407 Kategorije: , , Marka:

Opis

Kenotek Keno 4000 5L aktivna pjena je sredstvo za predpranje – aktivna pjena / snow foam, koja je jača od velike većine istih na tržištu.

Ponekad je pranje nekih površina vrlo zahtjevan posao te postoji potreba za jakim sredstvima koje će sa površina ukloniti, ili barem snažno omekšati, dnevne nečistoće i prljavštinu s ceste. Iako je Keno 4000 snažan u djelovanju protiv nečistoća, kao i svi Kenotek površini u potpunosti je siguran za sve površine eksterijera, uključujući i polirane naplatke i goli aluminij.

Keno4000 možemo koristiti na razne načine, pa se tako s njime mogu čistiti kamionske cerade, vozila koja često voze po autoputu te trebaju brzo i efikasno uklanjanje kukaca i organskih mrlja, za redovito čišćenje vozila koja prelaze veliku kilometražu i sl.
Naravno, Kenotek Keno 4000 5L aktivna pjena može biti izbor i kao snow foam za osobne potrebe u čemu će se pokazati kao snažniji izbor od velikog broja ostalih snow foam proizvoda.

Keno4000 je blago alkalan, a miris je citrusan.

Ukoliko postoji potreba za većim pakiranjima (20 litara, ili više) slobodno nam se javite na info@ph-detailing.hr kako bi dogovorili dostavu istih. 

 

Dodatne informacije

Težina 5800 g

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Kenotek Keno 4000 5L aktivna pjena”

Kenotek Keno 4000 5L aktivna pjena:

  1. Dodati 1-2% proizvoda u bocu ili drugi alat za čišćenje.