Kenotek Keno 4000 5L

Kenotek Keno 4000 5L

220.00kn

Keno4000 je visoko učinkovita aktivna pjena, snow foam, koja s lakoćom skida dnevne nečistoće, kao i prljavštinu sa radnih vozila.

◘ 5 litarsko pakiranje
◘ S lakoćom skida kukce i organske nečistoće
◘ Odličan izbor za pranje kamionskih cerada

Stanje: Na zalihi SKU: 00407 Kategorija: Marka:
  • Opis
  • Dodatne informacije
  • Recenzije (0)
  • Upute za upotrebu

Opis

Keno 4000 predstavlja sredstvo za predpranje – aktivnu pjenu / snow foam, koja je jača od velike većine istih na tržištu.

Ponekad je pranje nekih površina vrlo zahtjevan posao te postoji potreba za jakim sredstvima koje će sa površina ukloniti, ili barem snažno omekšati, dnevne nečistoće i prljavštinu sa ceste. Iako je Keno 4000 snažan u djelovanju protiv nečistoća, kao i svi Kenotek površini u potpunosti je siguran za sve površine eksterijera, uključujući i polirane naplatke i goli aluminij.

Keno4000 možemo koristiti na razne načine, pa se tako s njime mogu čistiti kamionske cerade, vozila koja često voze po autoputu te trebaju brzo i efikasno uklanjanje kukaca i organskih mrlja, za redovito čišćenje vozila koja prelaze veliku kilometražu i sl.
Naravno, Keno 4000 može biti izbor i kao snow foam za osobne potrebe u čemu će se pokazati kao snažniji izbor od velikog broja ostalih snow foam proizvoda.

Keno4000 je blago alkalan, a miris je citrusan.

Ukoliko postoji potreba za većim pakiranjima (20 litara, ili više) slobodno nam se javite na info@ph-detailing.hr kako bi dogovorili dostavu istih. 

https://www.youtube.com/watch?v=9KG5rgeCeCU

Dodatne informacije

Težina 5800 g

Recenzije

Još nema recenzija.


Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

  1. Dodati 1-2% proizvoda u bocu ili drugi alat za čišćenje.