Koch Chemie Finish Spray Exterior 1L brzi vosak

89.00kn

Finish Spray Exterior je brzi vosak za zaštitu svih površina eksterijera poput laka, plastika i stakla, a zahvaljujući svojem dodatku u formulaciji može ukloniti i kamenac.
Uz Finish Spray Exterior ne dolazi šprica već služi kao refil, te je potrebno imati bocu sa špricom poput naše PHD Boce sa sprej nastavkom.
PH Detailing službeni je zastupnik Koch Chemie proizvoda za područje Republike Hrvatske od 2022. godine.

◘ 1L pakiranje
◘ Brzi vosak sa mogućnošću uklanjanja kamenca
Koch Chemie proizvodi službeno su odobreni od strane Daimler AG (Mercedes-Benz Group) što potvrđuje superiornu kvalitetu. 

Availability: Na zalihi SKU: 01931 Kategorija: Marka:
Vidi košaricu

Opis

Koch Chemie Finish Spray Exterior 1L brzi vosak za zaštitu lakiranih površina eksterijera vozila te uklanjanje kamenca odličan je izbor za redovnu zaštitu vozila nakon pranja, a zahvaljujući svojem dodatnom sastavu odlično će poslužiti i za uklanjanje kamenca sa lakiranih površina ukoliko kamenac nije dugotrajno na laku.
Može se koristiti na laku, staklu i plastikama eksterijera. Ostavlja briljantan finiš i dubinu boje.

Dolazi bez šprice te služi kao refil u manje bočice poput naše PHD Boce sa sprej nastavkom.

Koch Chemie proizvodi službeno su odobreni od strane Daimler AG (Mercedes-Benz Group) što potvrđuje superiornu kvalitetu. 
PH Detailing službeni je zastupnik Koch Chemie proizvoda za područje Republike Hrvatske od 2022. godine.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________

Upoznajte se sa Koch Chemie Product System načinom označavanja proizvoda:

Koch Chemie je proizvođač savršeno koordiniranih proizvoda. ProductSystem način označavanja proizvoda grupira i raspoređuje proizvode po njihovoj namjeni i sastavu.
Dizajn se bazira na periodnom sustavu elemenata čim se naglašava jezgra kompanije: kemija.
Periodni sustav elemenata predstavlja sve poznate kemijske elemente te služi kao sveobuhvatni sustav informacija,

Svi Koch Chemie proizvodi podijeljeni su u 10 proizvodnih grupa.
Proizvodna grupa opisuje polje primjene. Svaki proizvod ima svoju boju koja služi za brzu orjentaciju između više proizvoda. Odličan način za razlikovanje različitih proizvoda u trenu.

Svaki naziv proizvoda ima svoju skraćenicu koja se nalazi u ProductSystem oznaci. U kombinaciji sa bojama čini odličan način za brzo raspoznavanje i razlikovanje raznih proizvoda, pa čak i unutar iste grupacije.
Individualni elementi i skraćenice ne nalaze se samo na pakiranju već i u ostalim reklamnim materijalima što dodaje još jedan detalj unutar Koch Chemie svijeta.
pH vrijednost proizvoda, vrlo bitan čimbenik kod korištenja raznih kemijskih proizvoda, služi kao jednostavna referenca na razne proizvode, posebice kod alkalnih čistača.
Razne oznake, poput one za verziju, označava koju verziju proizvoda koristimo (na primjer H9 01 je bila prva verzija grube paste, nakon poboljšanja sada je njena oznaka H9 02). Na pastama ćemo naći i oznaku za cut (gruboću) i sjaj (gloss).
Sve informacije na ProductSystem oznaci na jednostavan način objašnjavaju namjenu i karakteristiku proizvoda.

Recenzije

Još nema recenzija.


Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

  1. Držati dalje od dohvata djece!
  2. Aplicirati na krpu od mikrofibre te namazati po željenoj površini eksterijera vozila.
  3. Obrisati drugom stranom krpe od mikrofibre, koja je suha i čista.