Koch Chemie Gf Glasfix Neu 10L čistač za stakla

26.50 (199.66 kn)

Koch Chemie Glasfix Neu 10L čistač za stakla je čistač za stakla u koncentratu. Pruža izvrstan omjer uloženo-dobiveno. S lakoćom uklanja dnevne nečistoće i mrlje sa stakla te čisti bez tragova. Zahvaljujući svojoj formulaciji može se koristiti i na polikarbonatu (pleksiglasu).

PH Detailing službeni je zastupnik Koch Chemie proizvoda za područje Republike Hrvatske od 2022. godine.

Koch Chemie Glasfix Neu 10L čistač za stakla:
◘ 10 L pakiranje
◘ Siguran za sve staklene vozila i kućanstva, pa i pleksiglas
◘ Koch Chemie proizvodi službeno su odobreni od strane Daimler AG (Mercedes-Benz Group) što potvrđuje superiornu kvalitetu. 

 

Availability: Na zalihi SKU: 02028 Kategorija: Marka:
Vidi košaricu

Opis

Koch Chemie Glasfix Neu 10L čistač za stakla u koncentratu nameće se kao povoljan, a vrlo učinkovit izbor za čišćenje svih vrsta stakala u vozilima, kućanstvu te svim ostalim površinama koje imaju klasično glatko staklo.

Koch Chemie Glasfix Neu 10L čistač za stakla uklanja sve vrste dnevnih nečistoća i zaprljanja, a čisti stakla bez tragova. Može se koristiti i na polikarbonatu (pleksiglasu).

Razrjeđuje se 1:5 (proizvod:voda) ili više, a idealno bi bilo razrjeđivati sa demineraliziranom vodom.

Koch Chemie proizvodi službeno su odobreni od strane Daimler AG (Mercedes-Benz Group) što potvrđuje superiornu kvalitetu. 
PH Detailing službeni je zastupnik Koch Chemie proizvoda za područje Republike Hrvatske od 2022. godine.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________

Upoznajte se sa Koch Chemie Product System načinom označavanja proizvoda:

 

Koch Chemie je proizvođač savršeno koordiniranih proizvoda. ProductSystem način označavanja proizvoda grupira i raspoređuje proizvode po njihovoj namjeni i sastavu.
Dizajn se bazira na periodnom sustavu elemenata čim se naglašava jezgra kompanije: kemija.
Periodni sustav elemenata predstavlja sve poznate kemijske elemente te služi kao sveobuhvatni sustav informacija,

 

Svi Koch Chemie proizvodi podijeljeni su u 10 proizvodnih grupa.
Proizvodna grupa opisuje polje primjene. Svaki proizvod ima svoju boju koja služi za brzu orjentaciju između više proizvoda. Odličan način za razlikovanje različitih proizvoda u trenu.

Svaki naziv proizvoda ima svoju skraćenicu koja se nalazi u ProductSystem oznaci. U kombinaciji sa bojama čini odličan način za brzo raspoznavanje i razlikovanje raznih proizvoda, pa čak i unutar iste grupacije.
Individualni elementi i skraćenice ne nalaze se samo na pakiranju već i u ostalim reklamnim materijalima što dodaje još jedan detalj unutar Koch Chemie svijeta.
pH vrijednost proizvoda, vrlo bitan čimbenik kod korištenja raznih kemijskih proizvoda, služi kao jednostavna referenca na razne proizvode, posebice kod alkalnih čistača.
Razne oznake, poput one za verziju, označava koju verziju proizvoda koristimo (na primjer H9 01 je bila prva verzija grube paste, nakon poboljšanja sada je njena oznaka H9 02). Na pastama ćemo naći i oznaku za cut (gruboću) i sjaj (gloss).
Sve informacije na ProductSystem oznaci na jednostavan način objašnjavaju namjenu i karakteristiku proizvoda.

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Koch Chemie Gf Glasfix Neu 10L čistač za stakla”

Koch Chemie Glasfix Neu 10L čistač za stakla:

  1. Držati podalje od dohvata djece
  2. Razrjeđuje se 1:5 (proizvod:voda) ili više, a idealno bi bilo razrjeđivati sa demineraliziranom vodom.
  3. Našpricati na staklo te obrisati.