Koch Chemie Ps Plast Star 1L premaz za gume i plastike

23.80 (179.32 kn)

Koch Chemie Plast Star 1L premaz za gume i plastike je premium proizvod za premaz plastika i gumiranih površina na eksterijeru vozila. Površinama daje polu-mat sjaj, poput tvorničkog, a zahvaljujući posebnoj formulaciji na plastičnim površinama stvara dugotrajnu UV zaštitu te sprječava gubitak boje. Odličan i kao premaz za gume za sve ljubitelje tvorničkog izgleda gume, bez pretjeranog sjaja.

Koch Chemie Plast Star 1L premaz za gume i plastike.
◘ 1L pakiranje
◘ Premium premaz za plastike, lajsne, gume
◘ Koch Chemie proizvodi službeno su odobreni od strane Daimler AG (Mercedes-Benz Group) što potvrđuje superiornu kvalitetu. 

Availability: Na zalihi SKU: 02032 Kategorije: , Marka:
Vidi košaricu

Opis

Koch Chemie Plast Star 1L premaz za gume i plastike je premium premaz za površine eksterijera (tzv. lajsne). Obnavlja i štiti površine i po nekoliko mjeseci. Iznimno je UV stabilan, što je garancija da plastične površine neće izblijediti.
Tretirane površine postaju polu-mat, kao kad su bile nove zahvaljujući posebnoj komponenti u formuli. Premaz se čvrsto hvata za površinu. Odličan je izbor za redovito održavanje gumenih brtvi, pogotovo u zimskim mjesecima.
Na gumama Koch Chemie Plast Star 1L premaz za gume i plastike ostavlja odličan dojam za sve koji vole polu-mat izgled, poput prirodne gume, bez pretjeranog sjaja.

Ne koristiti na gumenim tepisima i papučicama s obzirom da sredstvo može biti sklisko. Za takvu namjenu koristiti Koch Chemie Gummifix 

 

Koch Chemie proizvodi službeno su odobreni od strane Daimler AG (Mercedes-Benz Group) što potvrđuje superiornu kvalitetu. 
PH Detailing službeni je zastupnik Koch Chemie proizvoda za područje Republike Hrvatske od 2022. godine.

 

 

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________

Upoznajte se sa Koch Chemie Product System načinom označavanja proizvoda:

Koch Chemie je proizvođač savršeno koordiniranih proizvoda. ProductSystem način označavanja proizvoda grupira i raspoređuje proizvode po njihovoj namjeni i sastavu.
Dizajn se bazira na periodnom sustavu elemenata čim se naglašava jezgra kompanije: kemija.
Periodni sustav elemenata predstavlja sve poznate kemijske elemente te služi kao sveobuhvatni sustav informacija,

Svi Koch Chemie proizvodi podijeljeni su u 10 proizvodnih grupa.
Proizvodna grupa opisuje polje primjene. Svaki proizvod ima svoju boju koja služi za brzu orjentaciju između više proizvoda. Odličan način za razlikovanje različitih proizvoda u trenu.

Svaki naziv proizvoda ima svoju skraćenicu koja se nalazi u ProductSystem oznaci. U kombinaciji sa bojama čini odličan način za brzo raspoznavanje i razlikovanje raznih proizvoda, pa čak i unutar iste grupacije.
Individualni elementi i skraćenice ne nalaze se samo na pakiranju već i u ostalim reklamnim materijalima što dodaje još jedan detalj unutar Koch Chemie svijeta.
pH vrijednost proizvoda, vrlo bitan čimbenik kod korištenja raznih kemijskih proizvoda, služi kao jednostavna referenca na razne proizvode, posebice kod alkalnih čistača.

Razne oznake, poput one za verziju, označava koju verziju proizvoda koristimo (na primjer H9 01 je bila prva verzija grube paste, nakon poboljšanja sada je njena oznaka H9 02). Na pastama ćemo naći i oznaku za cut (gruboću) i sjaj (gloss).
Sve informacije na ProductSystem oznaci na jednostavan način objašnjavaju namjenu i karakteristiku proizvoda.

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Koch Chemie Ps Plast Star 1L premaz za gume i plastike”

Koch Chemie Plast Star 1L premaz za gume i plastike:

  1. Držati podalje od dohvata djece!
  2. Gumirane površine očistiti namjenskim čistačom poput Koch Chemie Green Star 
  3. Aplicirati Plast Star na krpu ili aplikator te aplicirati po željenoj površini poput gume ili plastične lajsne 
  4. Višak obrisati čistom i suhom krpom.