Labocosmetica Veritas

Labocosmetica Veritas

155.00kn

Veritas je nova generacija proizvoda za inspekciju laka nakon poliranja i prije nanošenja premaza. Vrlo učinkovito uklanja silikone, masti i ulja sa površina i priprema ih za zaštitu.

◘ 1000ml pakiranje
◘ Izrazito učinkovit
◘ Ugodnog mirisa

Stanje: Na zalihi SKU: 00444 Kategorija: Marka:
  • Opis
  • Dodatne informacije
  • Recenzije (0)
  • Upute za upotrebu

Opis

Veritas nazivaju swirl highlihterom, što bi u prijevodu značilo da služi kako bi prikazao zaostale holograme i swirlove na površini prije nego istu zaštitimo nekom vrstom premaza. Veritas će ukloniti silikone, masti i ulja sa površine (i parafinska ulja i sintetička ulja nove generacije) te neće oštetiti površinu. Velika većina sličnih proizvoda na tržištu imaju visoku isparljivost što ponekad ne dozvoljava potpuno uklanjanje zaostalih ulja i masnoća.

Veritas, za razliku od proizvoda koji brzo isparavaju, je dizajniran kako bi svoje najbolje pokazao čak i u ljetnim mjesecima gdje proizvodi na bazi IPA (isopropil alcohol) imaju problem gdje će, iako će očistiti površinu, vrlo brzo privući prašinu na čistu podlogu.
Veritas će učinkovito ukloniti ulja i masnoće, a na površini će ostaviti anti static efekt što će zaista dopustiti aplikaciju premaza odmah nakon brisanja.

Veritas će također odlično okriti da li je premaz još uvijek postojan ili ne, jer će za razliku od nekih šampona koji tu stavku mogu prividno sakriti, svojom inovativnom formulom će ukloniti sve voskove i ulja te će otkriti pravo stanje samog premaza.

#VÈRITAS je razvijan, detaljno i dugotrajno testiran u Mafra laboratorijima u suradnji sa najboljim svjetskim detailing centrima.

Dodatne informacije

Težina 886 g

Recenzije

Još nema recenzija.


Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

  1. Našpricajte proizvod na željenu površinu eksterijera vozila.
  2. Čistom i suhom krpom od mikrofibre obrišite površinu.
  3. Ne nanositi na direktnom suncu ili na vruće površine.