Mafra Pulimoquettes Oxygen 4.5L

Mafra Pulimoquettes Oxygen 4.5L

200.00kn

Sredstvo za čišćenje unutrašnjosti automobila s tehnologijom “active cleaning system”. Posebno prilagođeno za rad sa ekstraktor usisivačima. Vrlo ugodnog mirisa koji traje.

◘ 4.5kg pakiranje
◘ Vrlo ugodnog mirisa
◘ Koncentrat

Stanje: Na zalihi SKU: 00493 Kategorija: Marka:
 • Opis
 • Dodatne informacije
 • Recenzije (1)
 • Upute za upotrebu

Opis

Pulimoquettes Oxygen je novo MA-FRA sredstvo za čišćenje unutrašnjosti automobila s tehnologijom “active cleaning system”: ovaj inovativan koncentrirani deterđent je rezultat najboljnih tehnika moderne kemije koja se primjenjuje u tretmanu kabine, pogodan je za čišćenje svih vrsta tkanina, samta i tepiha.

Novi tenzidi mogu se sigurno upotrebljavati na osjetljivim i obojenim materijalima: vidljivo povećanje moći čišćenja kao i potpuna odsutnost mrlja i pruga na plastičnim i metalnim dijelovima omogućava Pulimoquettes Oxygenu nadilaženje standardne učinkovitosti i korisnosti svojih prijašnjih verzija.

Njegova evolucija predstavlja nove mirise i arome kao i nove načine njihovog otpuštanja: najnovije svojstvo otpuštanja Pulimoquettes Oxygena karakterizira mikrokapsule s postepenom tehnologijom otpuštanja mirisa, malene tankoslojne kugle sposobne otpuštati mirise difuzijom ili pucanjem pri sudaru ili pri kontaktu s tepihom.

Nova tehnologija donosi izravne prednosti konačnom rezultatu: povećana koncentracija mirisa u proizvodu do sad je prouzrokovala rizik od razdraživanja korisnika zbog prekomjerne jačine mirisa u prvih nekoliko dana nakon tretmana. Naprotiv, zahvaljujući mikrokapsulama, miris se širi sporije i umjerenije tijekom vremena, stvarajući ugodan osjećaj dugotrajne svježine. Osjećaj svježine uobičajeno traje do sedam dana, ali s aktivnim kapsulama čak i više od tri tjedna nakon otpuštanja čime zasigurno tvori razliku u usporedbi s ostalim proizvodima na tržištu.

Pulimoquettes Oxygen može se razrijediti u omjerima od 1:10 do 1:20 ovisno o nečistoći koju treba očistiti. Uvijek savjetujemo krenuti s blažim omjerima, te iste pojačavati po potreb.

Dodatne informacije

Težina 4900 g

1 recenzija za Mafra Pulimoquettes Oxygen 4.5L

 1. 5 od 5

  dselim1 (Potvrđen vlasnik)

  Odlično čisti,ne pjeni,fino miriši.


Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

 1. Razrijediti 1:10 – 1:30 sa vodom, ili uliti potrebnu količinu u ekstraktorski usisivač.
 2. Aplicirati na željenu površinu, a višak obrisati čistom krpom ili usisati ekstraktorskim usisivačem.